Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale powiedz coś więcej, opisz wrażenia. Jest spora różnica w skuteczności? 2-ga sprawa- czy na te zaciski wejdą standardowe 16-tki alfy?Z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że montaż zacisków BREMBO spełnił moje oczekiwania. Jestem zadowolony zarówno z efektów wizualnych, jak i co najważniejsze z efektywności hamulców.
Ja może nie tak "niezdecydowany" co ciekawy- moje tarcze i klocki z przodu mają rok, ale jak się skończą i będe chciał podłubać- pomyślę.Pozdrawiam niezdecydowanych
- Rafał
W porównaniu do oryginałów, które u mnie nie były za cudowne (na przeglądzie wyszła spora różnica między przednim lewym, a prawym kołem) jest zdecydowanie na plus. Przy ostrym hamowaniu miałem wrażenie, że bagażnik chce mnie przeskoczyćAle powiedz coś więcej, opisz wrażenia. Jest spora różnica w skuteczności? 2-ga sprawa- czy na te zaciski wejdą standardowe 16-tki alfy?
Przepraszam, zapomniałem odp. na to pytanie.Wazne pytanie jak kolega juhass czy kola 16" wejda z tymi zaciskami ?
Masz na myśli od strony skrzyni/silnika?
Pozdrawiam.
- Rafał
OK, ale to pewnie dopiero przy okazji wymiany kół na letnie. Szkoda, że nie napisałeś wczoraj, bo miałem zdemontowane kołoDokładnie...
OK, ale to pewnie dopiero przy okazji wymiany kół na letnie. Szkoda, że nie napisałeś wczoraj, bo miałem zdemontowane koło
A konieczne jest to zdjęcie? Może mogę Ci pomóc tłumacząc co i jak?
Pozdrawiam.
- Rafał
Dzięki, ale Ty również swoimi poradami przyczyniłeś się do efektuAlces1 świetna robota. Efekt świetny..
postaram się, ale nie obiecuję, że to będzie szybko...Konieczne nie jest. Prosilem raczej zeby potwierdzic swoje wyobrazenia. Poczatkowo chciale zmieniac zwrotnice, ale Twoje rozwiazanie wydaje sie byc lepsze...
Rotinger.Alces, jakie tarcze zalozyles?
postaram się, ale nie obiecuję, że to
Rotinger.
Podaj szczegóły co to za folia i czy masz szablon. Uważam rozwiązanie z naklejką lepsze niż zdrapka z zamalowania na czerwono białego.Zaciski polakierowałem proszkowo, a napis to po prostu naklejka. Jest to sprawdzony sposób. Fanaberią jest zaś to, że napis wykonany jest z odblaskowej, koloru jasno srebrnego (prawie białego) folii, dzięki czemu bardzo fajnie odbija światłoDodatkowy plus jest taki, że jak mi się znudzi "brembo" to będzie "Alfa Romeo".
Chińszczyzna to raczej nie jest...Daj znac jak bedziesz mogl cos o nich powiedziec... Szukalem w necie ale nie znalazlem zadnych konkretnych opinii... Same ogolniki typu "to chinszczyzna" albo "kpilem wczoraj, polecam" :-/
Nie mam szablonu. Poprosiłem o wykonanie napisów kolegę z forum: http://www.forum.alfaholicy.org/pozostale/54350-naklejki.htmlPodaj szczegóły co to za folia i czy masz szablon. Uważam rozwiązanie z naklejką lepsze niż zdrapka z zamalowania na czerwono białego.