• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Swap skrzyni

GrzesMis

Użytkownik
Auto
159 TBI
Witam. Może zostanę zganiony za powtarzające sie pytanie, ale szukałem uwierzcie szukałem i nie znalazłem. Potrzebuje informacji czy skrzynia ze 164/GTV 2.0TB podejdzie do mojej 156 2.5v6? Moja jest już na umarciu i szukam info z jakiego modelu pasują skrzynie, domyslam się że wszystkie Busso v6 podejdą jeśli chodzi o mocowanie ale jak z przełożeniami? Pozdrawiam. PS: Szukam 6 biegowej skrzyni. Pozdrawiam

Nie wiem, jak szukałeś ale ostatnio znajomemu załatwiałem taką skrzynię i znalazłem co najmniej pięć 156 V6 na części, w których były skrzynie. Ceny od 600-1000 zł.

Napisz do Pabla walała się u niego jeszcze niedawno moja skrzynia z Busso, z tym że miała pęknięcie i była naprawiona (dlatego jej nikomu nie sprzedawał, ale dziabłem tak z 30 tysiecy z hakiem, więc nie powinno być problemów). W gratisie będziesz miał dłuższe biegi, bo coś tam ktoś kiedyś grzebnął

Ostatnia edycja:
Dzwoń na ten numer: 725733766. Człowiek ma taką skrzynię za 450 zł plus przesyłka.

Jak nie wstawisz Q2 to na dlugo naprawa nie starczy

Amortyzatory
Powrót