M
maderasq
Guest
Pomyślałem, że fajnie byłoby opisać bardzo dobre myjnie dla naszych piękności. Ja zwiedziłem już parę myjni różnymi autami i powiem wam tyle, nie molestujcie proszę Alf na myjniach automatycznych, idzie znaleźć tanie i dobre myjnie, które potrafią z nich wyciągnąć jeszcze więcej piękna. Ja dzisiaj byłem przy ul. Leśnych Skrzatów ( jakieś 500m od CH King Cross) i jeszcze takiego czegoś nie widziałem. Myjnia jest parowa, zapisy są więc możemy się umówić na godzinę i dzień taki jak nam odpowiada(dla zainteresowanych nr telefony na PW). Zmyli mi nawet odpryski od smoły i asfaltu, bo te durnie z zarządu dróg stwierdzili, ze można otworzyć drogę w godzinę po ułożeniu asfaltu. Ogólnie jestem pod wrażeniem a mycie Alfy to 19 zł !!!, wosk na całe auto na mokro to 3 zł!!!!.
Serdecznie polecam wszystkim zainteresowanym, jednocześnie zaznaczam, że nie jest to żadna reklama, a być może nawet idzie wykombinować jakieś rabaty dla klubu, choć nie wiem jakby nas rozpoznawali, potraktujcie temat tak jak powiedzmy "dobry warsztat" czy coś takiego, opisujemy doświadczenia.
Serdecznie polecam wszystkim zainteresowanym, jednocześnie zaznaczam, że nie jest to żadna reklama, a być może nawet idzie wykombinować jakieś rabaty dla klubu, choć nie wiem jakby nas rozpoznawali, potraktujcie temat tak jak powiedzmy "dobry warsztat" czy coś takiego, opisujemy doświadczenia.