• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

[Giulia] Super 2.0 Benzyna AT8 Alfa White

azar

Nowy
Auto
Giulia Veloce, Giulietta 1.4
Dzisiaj przyjechała :)

To wersja Super 2.0 200KM benzyna automat z szklanym dachem (zawsze o tym marzyłem :D) i brązową skórą. Niestety nie można było dachu otworzyć bo jest elektronicznie zablokowany na czas transportu i trzeba go aktywować exminerem. Tak samo audio. Ma przejechane 2km. Silnik działa, odpala, ładnie pracuje :)

Na żywo wygląda lepiej niż się spodziewałem.

W przyszłym tyg trzeba będzie odwalić trochę papierkowej roboty i może pod koniec będzie do jazdy.

IMG_20170331_165756.jpgIMG_20170331_165807.jpgIMG_20170331_165923.jpg

Rewelacja.
Gratuluję wyboru.
Pozdrawiam.
Rafał

Gratulacje!!! :)
Ładna kolorystyka, jestem ciekawy jak na żywo ten brąz wypada.
To czekamy na relację i pierwsze foty już na chodzie :)

Gratukacje ! Piękna sztuka... Ja jeszcze czekam na swoją veloce, ale powinna za ok 3 tygodnie być :) Również biały kolor, daj znać jak się sprawuję i jak wrażenia z jazdy.

Gratulacje za słuszny wybór. Oby więcej takich piękności na ulicach.

Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka

Piekna! A ten szklany dach mega!

Doskonały wybór! Fele moje ólóbione!
Z powodu, że aktualnie mam białą Julkę opatrywałem raczej posiadane koloru w kolejnym aucie, ale biały ma swoje ++, a główny taki że dobrze komponuje się z czarnym i jest łatwy w utrzymaniu w przyzwoitym wyglądzie.

Doskonały wybór! Fele moje ólóbione!
Z powodu, że aktualnie mam białą Julkę opatrywałem raczej posiadane koloru w kolejnym aucie, ale biały ma swoje ++, a główny taki że dobrze komponuje się z czarnym i jest łatwy w utrzymaniu w przyzwoitym wyglądzie.

Hmmmmm.

Piękne auto.

Odnośnie do kolorystyki to ta Alfa jest specjalnie totalnie inna dla mnie :) Dotychczas miałem większość swoich Alf ciemnych. 3 czarne i jedną bordową. Utrzymanie czystości jest dość trudne. Widać każdą rysę pod słońce i każde obicie. Dla odmiany teraz biała :) W dodatku ostatnio jeździłem na samej ropie więc teraz jest benzyna. Zawsze był manual a teraz automat. Tylko ciemne wnętrze i welur więc teraz brązowa skóra. Nigdy nie miałem okna dachowego, teraz mam. Zawsze srebrne felgi, teraz ciemne. Prawie zawsze używane, teraz nowa :D

azar jakbym siebie słyszał, do tego zawsze zachowawczo, bez szaleństw... Obecna 159 czarna, dość trudna w utrzymaniu, wszystko widać ale wiadomo trzba dbać tak czy siak. W ogóle będziesz robił jakąś powłokę ceramiczną czy coś ? Ja się właśnie zastanawiam...

Ulalala:-) zestawienie bajka. Biała karoseria super się prezentuje z czarnymi felgami, dachem i przyciemnianymi szybami. Tylne lampy są przyciemniane czy tylko takie wrażenie na zdjęciu sprawiają?

Ps. Gratuluję zakupu oczywiście :-) pozdro
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Odnośnie do kolorystyki to ta Alfa jest specjalnie totalnie inna dla mnie :) Dotychczas miałem większość swoich Alf ciemnych. 3 czarne i jedną bordową. Utrzymanie czystości jest dość trudne. Widać każdą rysę pod słońce i każde obicie. Dla odmiany teraz biała :) W dodatku ostatnio jeździłem na samej ropie więc teraz jest benzyna. Zawsze był manual a teraz automat. Tylko ciemne wnętrze i welur więc teraz brązowa skóra. Nigdy nie miałem okna dachowego, teraz mam. Zawsze srebrne felgi, teraz ciemne. Prawie zawsze używane, teraz nowa :D

Azar juz sama przesiadka do Juli to spora zmiana, a u Ciebie, jak piszesz tych zmian jest duzo, duzo wiecej :)
Zgadzam sie z kolegami, ze wybrales swietna konfiguracje.

Gratuluje i czekam na wrazenia z jazdy! :)

Pięękna sztuka, świetny kolor i najładniejszy kolor skór jeśli chodzi o Giulię czy nowe Giulietty.

piękny wóz, mimo że nie jestem fanem białego lakieru na Giulii. czekam na pierwsze wrażenia z jazdy i więcej zdjęć :D

Witam
Też myślałem o białej , ale zdecydowałem się na czarną z brązową skórą i w piątek odebrałem Veloce 2.0 .Naprawdę jest "szybka"

Witam
Też myślałem o białej , ale zdecydowałem się na czarną z brązową skórą i w piątek odebrałem Veloce 2.0 .Naprawdę jest "szybka"

Nie chcę zaśmiecać koledze tematu ale jak ogólnie wrażenia z jazdy !? Kupiłem trochę w ciemno - jeździłem tylko 200... Muszę zapytać :)

Nie chcę zaśmiecać koledze tematu ale jak ogólnie wrażenia z jazdy !? Kupiłem trochę w ciemno - jeździłem tylko 200... Muszę zapytać :)
Proponuje aby właściciel Veloce również założył watek o swojej Giulii.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Jutro założę wątek o swojej Giuli Veloce - ale jest rewelacyjna -też kupiłem w ciemno

Amortyzatory
Powrót