Summer Cars Party

Czyli, że co?
Nie będę mógł wjechać z Wami na płytę jak mam bilety z groupona?

Jest już dostępna mapa :)
Mamy sektor na trawie (blisko małej sceny) pomiędzy Tigra Club i BMW Team Śląsk :) (Pablo będzie obok Nas :))
Przed Nami także BMW :D

Kod:
Witam,

Przesyłam w załączniku mapkę sektorów klubów. Z racji długości pasa, został od rozdzielony na kilka części, jak zawsze zresztą.
Miejsce oznaczone jako "wjazd" to wjazd na start 1/4.

Po wjechaniu na teren lotniska kierujecie się na przejazd pomiędzy  sektorami wzdłuż 1/4 a sektorami na trawie, oznaczony szarym  wypełnieniem (wjazd ten na mapce ma oznaczenie 855 co oznacza z grubsza  odległość od startu), po czym jedziecie dalej, aż dotrzecie do Waszego  sektora.

Z racji ogromnej liczby samochodów proszę Was o jak najsprawniejsze  zorganizowanie wjazdu i nie blokowanie wjazdu pomiędzy sektory.

Mam nadzieję, że wszystko jest jasne, w razie pytań dotyczących mapki - piszcie.

Pozdrawiam i życzę udanej imprezy.

scp_sektory.jpg

Karmal oraz Łukasz156 wasze bilety posiada majkel_dg i poda Wam je w sobotę o tej godzinie na która się spotykacie.

Osoby, które zaraz wymienię zapraszam po odbiór biletów w sobotę rano na zbiórce.
  • Lotek900
  • George11
  • Conspir
  • GoNius
  • Preston
  • Mkkillaj
  • Seban
  • Seba_css
  • Luniuu
  • Marcin90
  • Lucek_55
  • SlawOsw

Ostatnia edycja:
Tak w ogóle jak My mamy się pomieścić?

Niby miało być na 50 aut (i tyle ma być w sumie), a jest 3x 25metrów co daje 75 metrów podzielić to na 1,75 (tyle w instrukcji ma szerokość Alfa 156) to daje 42,8 auta, a wiadomo, że stawać na składane lusterka nie będziemy więc WTF?

ja dopiero bede wiedzial jutro czy sie pojawie;/ jak cos to bilet kupie na miejscu:) i mam nadzieje ze da rade wjechac z wami. w zeszlym roku tak wjechalem i problemu nie bylo;p

Gopcio o 7.30 tak mi sie wydaje z 10 min poczekamy moze jeszcze dołączy ktoś i jedziemy na SCP :D

Chlopaki jak ja kumpli pozbieram rano i sie wyrobie to wpadne pod MC do Was...
Dajcie na PW komy do siebie to bede dzwonil rano czy jeszcze jestescie...

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Wielka prośba
da radę ktoś odebrać moje bilety od Pfourul tak abym mógł dołączyć na 12:30?

Amortyzatory
Powrót