• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Summer Cars Party

witam nowy tu jestem i nie bardzo łapię jak to działa ale też będę na muchowcu :cool:

trawa !!!!!!
beton jest lipa
na trawie se kocyk można rozwalić , jakiś grill ( niby w zeszłym roku też nie było wolno ale jakoś widziałem pełno kocyków przy grillach )

jo to mom we doooopie ile ludzi bydzie przechodzić - co mi to daje ?
jo wola sie wywalić w razie zachcianki kole auta na trawce przy grillu
no ale jak reszta woli stać na betonie i cieszyć się że setki ludzi koło nich łazi ...

Ostatnia edycja:
trawa ale troche dalej od sceny aby dało się rozmawiać :D

co do banera to co Ci do niego i mi? Znikł i tyle, chyba, że sie głupi pochwaliłeś

koniec głosowania - trawa win
he he he he

beton to mamy na osiedlu
a w plener jak jadymy to trawa mo być i uj ( trawa - taka roślinka z rzędu wiechlinowców !!! żeby mie tam jaki gupi nie pomyśloł o maryśce :lol: - narkotykom mówimy stanowcze nie )
:jester:

Ostatnia edycja:
na dodatek na trawie Alfy będą wyglądały na "niższe" więc będziemy stać "na glebie" :D

A nie ma rozwiązania pośredniego tzn. niech Belle stoją na betonie a my bedziemy w ich pobliżu biwakować na trawie???Podejrzewam, że dałoby się to zrobić i wtedy będzie i wilk (bocian) syty i owca cała:)

A nie ma rozwiązania pośredniego tzn. niech Belle stoją na betonie a my bedziemy w ich pobliżu biwakować na trawie???Podejrzewam, że dałoby się to zrobić i wtedy będzie i wilk (bocian) syty i owca cała:)

Niestety jest to nie wykonalne, za dużo luda a auta robią też za "osłone od innych" :D bo oficjalnie grilować nie można, a tak pomiędzy auta da się grill i "luzik" :D

Zaraz, zaraz...Nie można grillowac?:girl_wacko:Czyli ogniska też nie zrobimy???Jeśli tak to wziął w łeb mój kulinarny pomysł na wieczór:( A myślałem, że Was czymś zaskoczę...Motyla noga!!!

No to bardzo mnie cieszy takie rozwiązanie:)Czyli wszyscy będą zadowoleni ha ha ha!Ale powiedzcie co z tym ogniem???

Jutro będę próbował załatwić takie rozmieszenie aut, jak bocian proponuje. Chociaż wątpię żeby się udało, gdyż rzędy samochodów na płycie są po drugiej stronie (i oddzielają "chodnik" od 1/4).

jak nie jak tak
pisałem nawet dzisiaj py4
jeden rząd na płycie ale po stronie trawy
drugi już na trawie
Pokaż załącznik 68262

A dupa panie :D chodziło o to, żeby auta zostawić na betonie a My pójdziemy se kajś dalej (ale blisko aut) na trawe, a takiej opcji nie ma, natomiast opcja co Ty opisałeś jest możliwa bo 2 lata temu tak mieliśmy jak pamiętam, tylko to zaś było blisko wejścia gdzie pełno ludu, aut jeździło i nam się wpieprzali w nasze miejsce

Amortyzatory
Powrót