Summer Cars Party 2014

Auto
156 SW 1.9JTD 16V
Witajcie!
Czy ktoś wybiera się na SCP2014? Jak to wygląda z klubowym wypadem?

Kiedyś jeździliśmy jako klub, ale już w tamtym roku zrezygnowali z takiego wspólnego wyjazdu. Kilka osób było ale nie jako klub tylko prywatnie. Ja będę i w tym roku, bo sporo moich znajomych tam bedzie.

Czyli nie ma co liczyć że zbiorą się chętni do wjazdu na teren imprezy jako klub :( ?

z roku na rok było coraz mniej atrakcji, więc nie ma sensu tam sie pchac jako klub, napisz do Pforul,
on zawsze zajmował sie organizacja SCP.

pzd.

A wybiera się ktoś wogóle? Nawet nie jako klub? Czy raczej nie ma co liczyć na klubowe ramki na imprezie ;) ?

Ja raczej wpadne i bez rórznicy czy jako klub czy solo

Byliśmy co roku bardzo dużą grupą jako ALFAHOLICY ale co roku wiało coraz bardziej ch**em.
Więc pitolimy płacić za takie coś i odpuściliśmy organizacje ;) Wolimy spotkać się i grilla sobie LEGALNIE i ZA DARMO zrobić w ciekawszym miejscu ;)

Ja też sie napewno wybiore wiec mozemy sie zgadac kto jedzie zeby razem stac.

a kiedy to mo być ?
tak ino pytom bo na bank nie jada :cool:

Ja będę na 99% :) Jest jeszcze trochę czasu więc idzie się dogadać by spotkać się gdzieś niedaleko wjazdu na imprezę żeby stać obok siebie :D

Ja się wbijam na imprezę z Drag Style ;) Wjazd wyjdzie mnie 25zł/2dni.
Ale chętnie poznam forumowiczów którzy się zjawią :D

Jak dobrze pujdzie i czas pozwoli powinienem tez sie zjawic zobaczyc jak impreza sie prezetuje.

A zalatwil ktos wjazd klubowy ? bo juz wyprzedane a tak to spoko cena wychodzi..

A zalatwil ktos wjazd klubowy ? bo juz wyprzedane a tak to spoko cena wychodzi..

Klubowy owszem, ale nie z forum alfaholicy tylko podczepiłam się do Drag Style( znajdziecie ich na FB).
W piątek jadę zameldować się na M1 Czeladź i opłacić wjazd :) A ktoś byłby chętny ?

Parking za MC Donald'em M1 Czeldź, godz 21 :) Jadę tam w piątek po szczegóły.
Zapraszam chętnych jeśli się tacy znajdą bo widziałam w poście że można się jeszcze zgłaszać :)

attachment.php

Załączniki

• 10175012_1439083266332221_1051124883817114783_n.jpg
    10175012_1439083266332221_1051124883817114783_n.jpg
    74.6 KB · Wyświetleń: 193
Amortyzatory
Powrót