• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Summer Cars Party 2011

no własnie sam sie zdziwiłem troche (pierwszy raz takie cos ogarniałem wiec nie miejcie do mnie pretensji sami mnie wybraliscie mogl to zrobic ktos kto wczesniej to robil ), no ale co to za roznica wejdziecie na summercarsparty.pl zrobicie rejestracje szybką , dacie kup bilet i wyslecie pieniadze minuta roboty wiecej to taki problem dla was?

Ostatnia edycja:
Ok trzeba działac samemu,mysle ze chociaz bedziemy stac w miare koło siebie pozniej swoimi AR.

Czyli z tego co widze po zalogowaniu wychodzi ja+AR+narzeczona=35zl. :)

---------- Post added 13-09-2011 at 00:00 ---------- Previous post was 12-09-2011 at 23:56 ----------

kartkę A4 z NAZWĄ KLUBU

To mam pisac skoro i tak solo tam pojade a nie jako grupa Alfaholików ???

Jestem pewny ze wszystkie kluby tak samo musiały kupować bilety i wydaje mi sie ze nikt problemow nie mial . Wiem ze kazdy z was by chcial zeby ktos za was wszystko zrobil i zajal najlepsze miejsca na płycie . Ja zarezerwowalem miejsca jak bedziemy mieli kartki a4 na przedniej szybie to bedzdiemy wszyscy stali obok siebie wy musicie sobie tylko bilety kupic a jak ciezko wam zarejestrowac sie na stronie i kupic przez internet to jedzcie osobiscie sobie do katowic i kupicie bilet i mozecie sie jeszcze o kilka rzeczy zapytac.

PS: a co do tej kartki a4 to pewnie dla spoznialskich, ja proponuje zebysmy sie umowili w jakims miejscu na konkretna godzine i jak razem wjedziemy powiemy alfaholicy wszyscy to nie bedzie nam chyba potrzebna ta kartka

Ostatnia edycja:
Ok dobra mysl z tym no to zamawiam mysle ze dojdzie mi na czas ten bilet przez ta poczte bo specjalnie po bilet wczesniej tam nie pojade :) Z tym miejscem i godz. dobry pomysł popieram kolege :)

To w końcu jak ? Każdy sobie ma bilet załatwić czy co ? :P

Na to wychodzi ze tak ja dzis to zrobie mysle ze dojdzie na czas ta nasza piekna poczta polska :D:D

---------- Post added at 16:44 ---------- Previous post was at 16:39 ----------

A cos mamy ze soba zabrac typu kiełbase czy cos bo wiem ze czasem tam sobie grilla robili chociaz z tego co pamietam rok temu na to nie pozwalali :P

nie mozna wnosic alkoholu ani zadnych grilli z tego co slyszalem. Ale wiem ze na pewno bedzie osobne stoisko do kupowania alkoholu bedzie jakis namiot pradopodobnie lecha i bedzie tez osobne stoisko gdzie bedzie mozna kupic kielbaske z grilla . Wiem na pewno ze kogos zlapia ze wnosi alkohol swoj to moga wyrzucic z imprezy. Ale mysle ze jakies bułęczki czy swoja kielbaske mozna wniesc i zjesc na surowo nie kazdy musi kupowac to co tam jest :)

Ale moge sie dowiedziec dokładniej jak z tymi grilami dam odpowiedz za jakis czas .

Ostatnia edycja:
Lepiej powiedzcie o której tam wjeżdżamy, start jest o godzinie 11:00, to może wjedziemy tam o 10:00??
Natomiast spotkamy się o 9:30 pod Praktikerem/Lidlem po drugiej stronie A4 naprzeciwko Reala (CH 3 Stawy)

mysle ze 10 to moze byc juz za pozno kolejki się zrobia masakryczne wiem ze klubowicze beda mieli otwarte bramy od godziny 8:00 a reszta ktora nie jest zarejestrowana od 10:00 ale jak tam uważacie . A miejsce dla mnie nie robi roznicy moge wszedzie podjechac sie spotkac.

Ja wtedy bede po nocce max gdzies moge byc o 8:00 lub troszku po jak cos.
Jak te 3 stawy obstawiacie napiszcie mi adres to na GPSa z Lotkiem dojedziemy tam do was i wszyscy pojedziemy pod ta brame.

Panowie jak się dogadam z tuzim z Mławy odnośnie zakupu jego samochodu na pewno też przyjadę.

ja się dostosuje miejsce pod praktikerem jest ok a godz mysle ze 9 była by najrozsadniejsza

To nie da rady pod M1 w Czeladzi ?
Nikt Ci nie zabroni spotkać się z osobami z Twojej okolicy wcześniej pod M1. Bo trochę głupio to by było jeżeli wszyscy mielibyśmy podjechać pod to M1 (zwróć uwagę że niektórzy są z Gliwic i okolic.)

Czyli co? Spotykamy się jednak wszyscy pod Praktikerem o godzinie 9:00?
(kto może niech podjedzie w ten czwartek pod Go Sport o godz 20, to omówimy szczegóły SCP)

jak dla mnie moze byc go sport daleko nie bedzie do muchowca tak ze okej (tylko o ktorej godzinie). A co do spota w czwartek to postaram sie ale nie obiecuje.

Ja tez moze sie pojawie ale własnie podajcie godzinke o ktorej sie tam spotykacie :) mysle ze was tam znajde bo pojade tam pierwszy raz na te 3 stawy od siebie :D

No OK :P To właśnie dajcie jakiś adres żeby mnie navi doprowadziła :P

Więc..

Każdy kupuje bilety sam, miejsce zarezerwował nam alfadrian
Bilety zamawiamy na stronie http://www.sumercarsparty.pl ..
na wjeździe na lotnisko, należy mieć kartkę A4 z napisem
"ALFAHOLICY" ..

Przed wjazdem na imprezę, każdy kto może podjedzie pod GoSport
lokalizacja ---> http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=go-sport&loc=katowice&cId=&sId=&moreCities=
Adresu jako takiego nie znam ale prosta sprawa,
GoSport jest przy Centrum Handlowym "3stawy"
tuż przy Autostradzie A4 w kierunku Krakowa ..

Myślę że godzina 8.30 będzie odpowiednia, a na lotnisko ruszymy
tak około 9.00.. Spóźnialscy będą musieli już sami wjechać na SCP
i nas znaleźć..

Pozdrawiam

PS.
alfadrian, pytanko moje takie.. możesz się dowiedzieć czy
na wjeździe dla klubów będzie można kupić bilety ?
wiesz, jakby ze mną miało się zabrać więcej osób niż
aktualnie planuje..

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót