murgal
Nowy
O widzisz, takich patentów nie robiłem
W wolnej chwili podziałam.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Stronę wcześniej. Post nr 11gdzie znależć tą instrukcję
Cześć,
Widziałem na forum, że jest rozwiązanie tego problemu dla 156. Niestety 159 ma inną konstrukcję ogranicznika i stąd moje pytanie. Czy jedynym rozwiązaniem problemu jest jego wymiana?
Pozdrawiam,
Nie do konca. Zalezy od rocznika. W mojej starej rozbitej 159 poliftowej byly rozbieralne. W tej z 2010 juz nieW 159 po lifcie tez da sie rozebrac te ograniczniki do czyszczenia i smarowania? Gdziesz mi sie obilo ze po lifcie jest inna konsktrukcja i nierozbieralne.
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
W 159 po lifcie tez da sie rozebrac te ograniczniki do czyszczenia i smarowania? Gdziesz mi sie obilo ze po lifcie jest inna konsktrukcja i nierozbieralne.