• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[MiTo] streaming biue&me

OLAOLA

Nowy
Auto
Alfa Romeo Mito
Mam alfe mito blue&me działa idealnie w rozmowach telefonicznych ale nie ma opcji żeby włączyć muzykę ze streamingu np. ze spotify. czy jest jakaś możliwość żeby moja alfa grała mi moje ulubione dźwięki ze streamingu?
Proszę o odpowiedź

A nie łatwiej po prostu wypuścić kabel dołem schowka, ładnie schować i doprowadzić w okolice podłokietnika ? Kabel jack-jack 3m to koszt około 8zł, a przynajmniej nie ma obaw o utratę jakości dźwięku.

A nie łatwiej po prostu wypuścić kabel dołem schowka, ładnie schować i doprowadzić w okolice podłokietnika ? Kabel jack-jack 3m to koszt około 8zł, a przynajmniej nie ma obaw o utratę jakości dźwięku.

a w co go wepniesz w radio??

a w co go wepniesz w radio??

kol.paweltbu ma racje .. najpierw OLAOLA pokaż jakie masz radio i czy ma wejście aux :)

kol.paweltbu ma racje .. najpierw OLAOLA pokaż jakie masz radio i czy ma wejście aux :)

z tego co mi wiadomo od niedawna to jeśli masz B&M to aux obsługuje własnie to i dodatkowo kabelka już nie podepniesz. Albo B&M albo AUX

Chodziło mi o odbiorniki z linków, wszystkie i tak trzeba wpiąc w AUX-IN . Wyszedłem z założenia że gniazdko AUX jest w schowku, skoro jest blue&me.

W takim razie jedynym sensownym rozwiązaniem pozostaje emulator zmieniarki. Ja mam u siebie podpięty Dension Gateway BT Lite. Działa ;)

Amortyzatory
Powrót