Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Witam
Wszystkich od kilku dni mam stelvio z handsfree
i pytanie czy da się wyłączyć ten obciachowy dźwięk gdy zamykam i otwieram auto?
w menu nie znalazłem niczego
Jak to piszczy przed ruszeniem? U mnie drze gębę dopiero od pewnej prędkości po ruszeniu
A może tak ma wersja amerykańska?
Przypomnę się z tematem sygnału przy zamykaniu samochodu stelvio.
Drażni mnie to niemiłosiernie- przypomina pikanie w latach 90 samochodów jak kupowano Tika i Matizy. Wtedy pod sklepami wszyscy mrugali i pikali alarmami.
W serwisie powiedziano ze tylko wersja holenderska ma możliwość wyłączenia ponieważ tam jest zakaz takich brzęczków.
Czy ktoś to może wyłączył?
Ja wyłączyłem w serwisie, włąśnie wskazując że niby auto jeździ po Holandii. Z tym, że zastrzegam, to było w Giulietcie, ale nie widze powodów, zby to miało inaczej działać w Stelvio czy Giulii.
Mi powiedzieli że menu będzie w języku holenderskim.
Chyba muszę nabrać nawyku zapinania przed odpaleniem :/