Cinek78
Nowy
https://mtstechnik.com/pl/products/sprezyny-obnizajace-alfa-romeo-stelvio-34611.html
Ktoś ma, ktoś montował? Jakieś opinie?
Ktoś ma, ktoś montował? Jakieś opinie?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a po co? to jest suv - to jest jakby kupić kabriolet i na stałe zakleić dach.
jestem jak zareagowałoby ASO

Zakładałem niedawno bratu Eibachy do Stelvio, i tą firmę jak najbardziej polecam. Wcześniej ja miałem Eibachy w 159 i też świetnie się spisywały.
Według brata wymiana przyniosła same plusy.
-wyglad - wiadomo
-mniej odczuwalne "przeskakiwanie" przednich kół przy pełnym skręcie.
-przy szybkiej jeździe zmniejszył się też efekt podskakiwania na małych nierównościach.Pokaż załącznik 278728
Ja też dokładnie tak to widzęWydaje mi się ze Stelvio może być przez niektórych użytkowników jako "Giulia w wersji kombi". W takim wypadku, jeśli nie zjeżdża się z asfaltu to chyba nie jest jakaś zbrodnia.
Nie każdy musi mieć kanapęNa pewno tez komfort sie poprawił jak na taborecie.
Zdziwiłbyś się.
Rzecz w tym że jak założysz dobre sprężyny to komfort praktycznie się nie zmienia.
Przeczytaj co napisałem na pierwszej stronie.Jakie sprężyny polecasz ? Przez słowo polecasz rozumiem ,że masz takie same zamontowane w swoim samochodzie.
Przeczytaj co napisałem na pierwszej stronie.
Eibach Pro kit.
Czyli obniżenie auta spowodowało, że jest bardziej miękko i dobija po obciążeniem?