Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wóz piękny, te projektory dla mnie mega wiocha, może gdyby były duużo mniejsze.
Napisał Rafał:
"Po kilku pasowaniach ostatecznie 8,5" przód i 10" tył . Niby takie same felgi ale inaczej wyglądają na Stelvio a inaczej na Giulietcie"
Witam.
Koła wyglądają obłędnie, to przekonało mnie ostatecznie do zakupu Stelvio. Felgi, które założyłeś są 19" od Gulii czy 20" od Stelvio Quadrifoglio? Czy ASO nie robi przeszkód przy chęci dokupienia tych felg do zwykłego Stelvio?
Bryka robi wrażenie, przyjemnie popatrzeć![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Witam
Jak poradziłeś sobie z czujnikami w wentylach? Widzę, że świeci się na desce błąd (brak) ciśnienia w kołach.
Domyślam się, że koła założyłeś ze standardowymi zaworami. Na dniach odbieram stelvio i będę planował drugie koła, stąd moje pytania.
Moim zdaniem felgi do Stelvio, aby to auto wyglądało ekstra, felgi musza byc min 21" Felgi na Twojej Giuliettcie ideał...Na Stelvio...mhmhmhm jako tako.
I to się nazywa miłość do marki godzina 7 a Rafał skończył robotę przy Bellips. Ładne dywany stelvio na salonach. Wiosna idzie to i kółka letnie pewnie zaraz znów wpadną
Ten hak wygląda bardzo delikatnie przy bryle alfy
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Ładne autko. Rzeczywiście felga przydałaby się delikatnie większa bo wzór terenowy nie jest, a opona wskazuje, że jednak ma zamiar zjechać z asfaltu
Jedno czego nie mogę przeboleć w Stelvio (ogólnie, nie tylko Twoim modelu) to ten wydech, a właściwie końcówki. Kto w całym świecie motoryzacji, nie tylko AR, wpadł na montowanie monstrualnych końcówek w samym zderzaku, a w środku pozostawienie widocznych cienkich rurek:/ Przynajmniej nie są w pełni fake'owe jak u niektórych producentów.