• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Sprzedaż auta - gdzie ?

Tak przy okazji to nawet na skupie jej nie chcą - za stara i sprowadzona :)
Tak, z Alfą jest jak ze seksem - kiedy jest za obopólną zgodą to jest OK, ale kiedy zostajesz zmuszony do niego to już nie jest OK.
Pozdrawiam wszystkich fanów marki !!
Proszę o zamknięcie tematu, tu nie ma o czym pisać.
P.S.
Taka naszła mnie refleksja: miałem kilka Alf i zawsze był na nie popyt, jednak kiedy pojawiła się 159-ka, najlepiej wykonana i najbardziej niezawodna Alfa ( czyli paradoksalnie nie ma nic z prawdziwej AR ) to już popytu na nią nie ma :)

Sprzedana, temat do usunięcia.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Temat założony specjalnie w celu sprzedaży auta, prośba o pomoc, porady od innych forumowiczów, a na końcu gość napisał, że "Sprzedana"... Dzięki za wyczerpującą wypowiedź.

Temat założony specjalnie w celu sprzedaży auta, prośba o pomoc, porady od innych forumowiczów, a na końcu gość napisał, że "Sprzedana"... Dzięki za wyczerpującą wypowiedź.

Masz jakis problem, kolego ?
Co mialem napisac ?
Ze dopiero napisanie tego tematu zapoczatkowalo telefony w sprawie auta ?
To troche chore, ale to Alfa. Tu nic nie moze byc normalne. Ale i tak kiedy bede miec kiedys okazje to napewno rozwaze zakup AR- po mimo zszarganego wizerunku i problemow ze sprzedarza ta marka zawsze bedzie mi bardziej bliska niz inne :)
Pozdr.

A ja się cieszę, że udało Ci się znaleźć nabywcę, ponieważ nie trzeba będzie czytać Twojego utyskiwania na ten samochód...Nie będę ukrywał, że drażni mnie Twoje podejście do tematu. Najpierw się żalisz jaki to masz problem ze sprzedażą, później wku.... się, że ktoś chce Ci podsunąć jakiś pomysł i Cię za coś gani...Zachowanie godne rozkapryszonej nastolatki.

Amortyzatory
Powrót