Sprzedawał ktoś kata od JTD ?

owczar

Użytkownik
Auto
AR 164 2.0 TS , AR 166 JTD ,AR Brera 2.4 Jtdm
Chłopaki-pytanie za milion $ : ktoś sprzedawał kata z JTD-ka i wie ile można za to dostać? Mam swojego ( z 2002r ) do ożenienia i nie wiem jaka jest cena rynkowa.Na alledrogo są tylko 2 szt po 700 i 999 zł - co wydaje mi się dość wysoką ceną.Dzwoniłem na skupy i nie podają ceny-chcą zobaczyć i wycenić na oko.Nie chciałbym oddać za półdarmo ale i nie fisiować z ceną.

sprzedałem na skupie taki z 2002r za 600zł. Na skupie powinni wycenić po numerach bez oglądania.

Oczywiście, że nie wycenią na oko - przecież katy różnie ważą w zależności od zużycia ;) Ale nie daj się oszukać !

Ja się dałem zrobić w bambo na 4 katach, ale od v6

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

sąsiad kupił Peugeot 308 z rozdartym przodem, wszystko zostało, tylko zniszczone, co dziwne brakowało kata a dpf został, teraz już wiem dlaczego ;D, a myślałem że DPF więcej warta ;D

ja za swojego przytuliłem 700 zl ;) 2.4 jtd 2002 rok 140 KM ;)

Przytuliłem 550.Jak to w Polsce-każdy mówi że kryzys i ceny spadają...

Ceny złomu spadły, może i za katalizatory mniej płacą.

jak po tyle to chodzi, to tylko kupować na allegro i do skupu chodzić ;D hehe

to z katalizatorem można iść na złom i takie pieniądze dają? :o :P

kolego od 3.0 raczej tyle nie dostaniesz ;)

Ale tak się składa że mam też 1 z JTD ;) a z ciekawości z 3.0 ile dają bo też mam

Ale tak się składa że mam też 1 z JTD ;) a z ciekawości z 3.0 ile dają bo też mam
Na złomie nie sprzedaż kata, a u gości co je skupują.NIe wiem czy w 3.0 jest taki sam jak w 2.5 - bo z 2.5 dostałem 340 zł ( ale to już pare miechów temu)

Z mojej 2.4 jtd poszedł za 350 zł. Poprzedni właściciel się go pozbył.

Gonzo, w polifcie 20v np żeby był lepszy dostęp do wymiany filtra oleju, miałem taki zamiar, ale szybko zrezygnowalen bo daje rade wymienić filtr i bez problemu to zrobię, ale na pewno dieselek bardziej by kopci heheh

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Jest głośniej i podobno moc idze w górę, jako ze jeden z zamulaczy znika...

Powiem tak ostatnio znajomy ktory lata lawetą Iveco był w austri i musiał zrobić badania spalin. I pomimo braku kata dalej auto spełnało euro4.

Amortyzatory
Powrót