• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Sprzedałem 166 i sie cieszę

• Autor wątku Autor wątku seb22
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

seb22

Guest
no coz przyszedł czas na rozwod kosztownego układu, panna piekna ale dojechana i zmanierowane po porzednich związkach, dużo wymagała a moło w zamian oferowała, tzn z dobrego domu ale rozpuszczone dziewuszysko,
bywały piekne chwile ale zdecydowanie przewazły problemy
na kilka najbliższych lat nie będę sie zbliżał do pięknych, raczej pojde w kierunku jakiegoś przeciętnego wozidła ale nie pozucam całkowicie tego kieruku, będzie jeszcze pieknie i ładnie ale tylko dziewica z salonu
Pozdrawiam i przestrzegam kupujących- oglądajcie, sprawdzajcie, dotykajcie zanim wydacie złotowkę trzeba te panie dobrze przejrzeć

Mi także trafiła się problemowa panienka i ciągle nadal mi dokucza. Jednak nie sprzedałem bo poprostu za te pieniądze nic lepszego nie widzę.

Nie sztuka sprzedac..., sztuką jest doprowadzic do stanu perfekt i ja taką utrzymac.

:lol: Popieram nie sztuka sprzedac ale sztuka jest utrzymanie kaprysnej paniennki :DDD

@ Seb 22

Fajnie napisane - moja żona sie śmieje że mam nową kochankę i to drogą. Ale ja nie narzekam, zrobiłem co trzeba i teraz dopiero zobaczymy co czas przyniesie i jaki będzie nasz związek. na razie jest pełen adrenaliny i pozytywnych emocji. Polecam

Korczu napisał:
Nie sztuka sprzedac..., sztuką jest doprowadzic do stanu perfekt i ja taką utrzymac.
Sprzedać Alfę to niestety prawdziwa sztuka.W komisach stoją od roku te same.Za to zgadzam się że sztuką jest doprowadzić do ładu i utrzymać zaniedbany egzemplarz. Zaś bez pomocy forum można zginąć marnie.

tomkap napisał:
Korczu napisał:
Sprzedać Alfę to niestety prawdziwa sztuka.W komisach stoją od roku te same.Za to zgadzam się że sztuką jest doprowadzić do ładu i utrzymać zaniedbany egzemplarz. Zaś bez pomocy forum można zginąć marnie.

dzis to ciezko sprzedac kazdy samochod jest taki wybor i jest tego tyle ze masakra.

Korczu napisał:
Niby tak, ale to jest dobre dla kogoś kto ma garaż z kanałem i czas na grzebanie.
Sztuką jest kupić dobre auto, perełkę. Będzie kosztowała więcej niż "okazje" z allegro, ale jest to duuużo lepszy wybór. Alfy "kuszą" niską ceną, a potem... może być ciężko bo cena jest niska tylko pozornie.

Amortyzatory
Powrót