D
dddarekj
Guest
eee to grosze dałes! Juz pozakładałes? A tylna zaslepke wklej jakos mocniej?...I tak mało co sie ja zciąga 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hehe, potraktowałem ją silikonem, mam nadzieję, że nie "zgubię" jej zbyt szybkodddarekj napisał:eee to grosze dałes! Juz pozakładałes? A tylna zaslepke wklej jakos mocniej?...I tak mało co sie ja zciąga![]()
nie pisałeś że zbiornik kupujesz z pompkamiNo przecież zbiornik kupię razem z pompkami. Na zderzaku jest cała instalacja, więc będę potrzebował jedynie kawałek węża na połącznie tego i to wszystko. Podłączenie zasilania to żaden problem
![]()
wolę 3 razy zapytać lub pisać konkretnie niż potem przez 3 strony wyjaśniać "niejasności" :lol:A po co bym miał kupować bez nich?
nie słyszałem aby wersje 156 ze spryskami lamp miały powiększoną komorę czy poszerzane błotniki ---- czyli teoretycznie powinno wejśćZresztą pytałem, czy większy zbiornik wejdzie bez problemu, a nie o instalację i pompki![]()