Sprawdzony serwis LUBLIN

misiasty7

Nowy
Auto
Giulietta 1.4TB 170km
Przeprowadziłem się niedawno z Krakowa do Lublina, mojej Julce niebawem wybije 60k i muszę zrobić przegląd z wymianą filtrów, oleju i świec. Nie chcę jechać do ASO (cena) bo i tak jestem po gwarancji. Ktoś coś poleci?

Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka

Przeprowadziłem się niedawno z Krakowa do Lublina, mojej Julce niebawem wybije 60k i muszę zrobić przegląd z wymianą filtrów, oleju i świec. Nie chcę jechać do ASO (cena) bo i tak jestem po gwarancji. Ktoś coś poleci?

Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka

Na regionalnym się pytaj, tu mogą cię nie odnaleźć.

Jak coś mam dobrego i rzetelnego mechanika w Świdniku. Wymieniałem u niego rozrząd, maglownice, olej w skrzyni i wahacz. Z kalpami w kolektorze też sobie poradził. Ceny ma dobre, dobrze i rzetelnie sprawdza tylko kolejki ma duże bo specjalizacja w VW. Co najważniejsze jak widzi Alfę to nie wydziwia. Jak coś to piszcie priv to dam numer.

Witam ja jestem ze Świdnika czy mógłbyś dać namiary na tego mechaniora pozdrawiam

witam
potrzebuje rzetelnego warsztatu ktory zajmie sie moja Alfa. Autodelta odpada bo nie maja terminow a mi jakby trzeba na juz.
Cena nie jest jakims mega wzynacznikiem a raczej rzetelna diagnoza i naprawa.
do zrobienia najprawdopodonniej trubo plus elementy zawieszenia, prawa poloska, tarcze klocki przod-tyl.
Najprawdopodobniej turbina ale moga sie okazac klapy/egr/wtryski.

okolice Lublina najlepiej.

Jak taka sytuacja to spróbuj w Automobile Torino w Lublinie- jedyny autoryzowany serwis w rejonie.

KU PRZESTRODZE

nie polecam warsztatu BOSCH SERVICE DAKRO

wszelakie wymiany proste tak, klocki, drazki itp mozna pojechac, rzetelnie na dobrych czesciach po odpowiedniej cenie zrpobia, bedzie na umowiony termin, zadzwonia ze juz mozna odebrac, - jesli ma sie zdiagnozowana usterke na milion % lecz jesli chodzi o ich "flagowy" temat, czyli turbosprezarki, to polozyli strasznie.
Stwierdzili ze turbo dziala OK po podlaczeniu pod kompa i nie pomogly moje nalegania i prosby NA MOJ KOSZT aby zajrzec oragnoleptycznie, ze przerywa, ze dymi, ze puszcza biala chmurke z rana - wykres wskazal ze dziala prawidlowo to wykres prawde ci powie.
800km pozniej zajechalem do innego warsztatu TEZ od turbosprezarek. Wyjeli i powiedzieli ze prawie im sie w rekach rozleciala. Przegrzana, pokrzywiona, zaolejona.
Zrobili, dwa dni pozniej dziala jak zegareczek.

Tego nie wiem.
Zawsze byłem zadowolony z usług i podczas płacenia :).
Jeśli wiesz co dolega Twojemu samochodowi, zadzwoń do Grześka i zapytaj, myślę że to najlepsze wyjście.

A jak u nich z cenami? Nie dowalają +15% swojej prowizji na cenach części?

Jakby ktoś, kto u nich robił jakieś wymiany, wypisał mniej więcej ile zapłacił to byłbym wdzięczny.
Sprawdź na stronie ceny części.

A co ten Lipert Ci zrobił, że we wszystkich postach go chwalisz?

Amortyzatory
Powrót