• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Sprawdzone sklepy on-line.

Np Belfer
W dziale uslugi powinny byc tematy

szukałam wcześniej na sklepie, ale znalazłam tylko jakieś gadzety typu koszulki. jeszcze sie nie odnajduje na stronie, więc dzięki za wskazówki

Dodano po 2 minutes:

zapytam wprost, jak blondynka : gdzie ten dział? w której zakładce?

Ostatnia edycja:
W sklepie forumowym to tylko gadżety klubowe są, zagadaj do użytkowników którzy Ci podali koledzy oni zajmują się obszywaniem :)

szukałam wcześniej na sklepie, ale znalazłam tylko jakieś gadzety typu koszulki. jeszcze sie nie odnajduje na stronie, więc dzięki za wskazówki

Dodano po 2 minutes:

zapytam wprost, jak blondynka : gdzie ten dział? w której zakładce?

Na dole - bazar

A dlaczego właściwie go polecasz ? Na stronie w zakładce kontakt nawet nie ma ich adresu ani właściciela.
To troszkę dziwne jak dla mnie.

Może i dziwne nie mówię że nie, ale inni chcieli mi sprzedać amortyzatory Kayaba za +/- 400 zł szt a u niego kupiłem 2szt plus odboje za 460 zł wystawił FV wszystko założone śmiga aż miło. Ja rozumiem różnice no 50 zł ale nie drugie tyle.

Może i dziwne nie mówię że nie, ale inni chcieli mi sprzedać amortyzatory Kayaba za +/- 400 zł szt a u niego kupiłem 2szt plus odboje za 460 zł wystawił FV wszystko założone śmiga aż miło. Ja rozumiem różnice no 50 zł ale nie drugie tyle.

A który to sklep Ci tak sprzedał ?

ExpressParts Szczecin
Mogę wkleić skan fv na potwierdzenie tego co piszę
Broń boże nie mówię nic złego na Was bo sprawdzałem prawie wszędzie i każdy mi mówił podobną cenę.
Od nich dostałem najlepszą cenę Sam przyznasz że bardzo dobrą i dlatego kupiłem założyłem i jestem zadowolony wiec polecam

Nie no , wyluzuj :) , każdy kupuje tam gdzie mu lepiej

W poprzednim poście Kolega dał linka do pewnego sklepu gdzie wszedłem i zobaczyłem amorki w przeciętnych cenach
(nie wysokich ale też nie specjalnie atrakcyjnych - tak jak u nas hehe)

Myślałem że to chodzi o ten sam sklep, dlatego dopytałem ... z ciekawości.

Dzięki Sebek za ciepłe słowo :) Niedługo także pełną parą ruszy strona, więc serdecznie zapraszam.
Pozdrawiam
Grzesiek.

Zwykle zamawiam w Inter Cars - przez ich witrynę Motointegrator. Mają całkiem dobre ceny i standard obsługi też jest ok. W wielu przypadkach dostawa jest darmowa (np w przypadku opon, niektórych fotelików samochodowych czy bagażników rowerowych).

Amortyzatory
Powrót