• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Sprawdzenie VIN

• Autor wątku Autor wątku pawel555
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Bardzo bym prosił o sprawdzenie tego numeru Vin :)
ZAR93700005193503

Witajcie, dzisiaj sprawdzana była dla mnie Alfa Romeo GT. Auto po przejściach to widać, chciałbym dojść do tego co się z nim stało. Dwa różne przednie reflektory, odkręcane błotniki, lakierowane, różne szyby itp., poduchy niewystrzelone. Któryś z darmowych raportów pokazywał jakąś 1 szkodę, jestem ciekawy co z tym autem się działo. Czy byłby ktoś z was w stanie wygenerować raport, co tam się we francji czy polsce działo z tym samochodem? VIN to: ZAR93700005141106

Z góry dzięki

[MENTION=61216]KoŁoS[/MENTION] mógłbyś zobaczyć co tam ciekawego powie system na Spiderka z '95 roku?
VIN: ZAR91600006008315

Czy środek powinien być cały czarny? Jakieś drewniane wstawki? Silnik wg EPER się zgadza, kolor powinien być czarny?
Z góry dziękuję :)

Witam szanownych forumowiczów,
Miesiącami przeczesuje różne oferty żeby znaleźć tę jedną jedyną [emoji2], pomożecie proszę mi ją zweryfikować?
ZAR93900007252226
Z góry dziękuję!

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

Ostatni wpis w ASO jest na 68130km

- - - Updated - - -

Witam, byłem oglądać AR o nr VIN ZAR93700003453731 ostatni wpis w książce serwisowej w 2017r, ciekawi mnie ile w tym prawdy:) Z góry dziękuję za sprawdzenie.

Ostatni wpis w ASO jest na 51661km i trzeba mieć świadomość jak funkcjonuje centralna baza.

Dzięki KoŁoS! A w którym roku? Ponoć teraz ma 92k km przejechane. Masz może wgląd w jakieś naprawy, uszkodzenia?

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

Bardzo bym prosił o sprawdzenie tego numeru Vin :)
ZAR93700005193503

Ostatni wpis w ASO jest na 22818km i pewnie jak cena takie będzie auto.

- - - Updated - - -

Witajcie, dzisiaj sprawdzana była dla mnie Alfa Romeo GT. Auto po przejściach to widać, chciałbym dojść do tego co się z nim stało. Dwa różne przednie reflektory, odkręcane błotniki, lakierowane, różne szyby itp., poduchy niewystrzelone. Któryś z darmowych raportów pokazywał jakąś 1 szkodę, jestem ciekawy co z tym autem się działo. Czy byłby ktoś z was w stanie wygenerować raport, co tam się we francji czy polsce działo z tym samochodem? VIN to: ZAR93700005141106

Z góry dzięki

To jest sens dalej drążyć temat, czy cena nie daje spokoju?

Takie auta się sprawdza na miejscu czy to jeszcze się nadaje do zakupu.
Autko mam już prawie rok odkupilem od szwagra za mała cenę praktycznie za darmo tylko zainteresował mnie prawdziwy przebieg tego auta czy nie był cofany jeszcze przed moim szwagrem

Nie sprawdzacie VIN starszych aut? Chodziło mi właśnie o ostatni przebieg z ASO + ewentualnie info o większych dzwonach.

ZAR93700003119197
Auto 2002, przód poliftowy.Obecny właściciel twierdzi, że jak go kupił 6 lat temu to poprzedniemu właścicielowi się zachciało "tuningu"

Autko mam już prawie rok odkupilem od szwagra za mała cenę praktycznie za darmo tylko zainteresował mnie prawdziwy przebieg tego auta czy nie był cofany jeszcze przed moim szwagrem

Tym bardziej co to w tej chwili by zmieniło?

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót