• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Sprawdzenie VIN

• Autor wątku Autor wątku pawel555
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Rynek włoski
czerwiec 2008 - 14 683km - centralka podnośników szyb przednich
później 2 wpisy po włosku, ale nie wiem o co chodziło ;)
ostatni luty 2014 - 123 511km

dzieki za informacje
jest możliwość żebyś mi wysłał te dwa wpisy po włosku a ja sobie je przetłumaczę na PL

Witam rozkoduje mi vin ZAR93900007010478 ? Liczę na przebieg
????????????

witam może ktoś sprawdzić ten vin ZAR95500001035419

info jak można na pw z góry dzięki

Czy mógłbym prosić o sprawdzenie następującego vinu: ZAR94000007088535?

Wielkie dzięki za pomoc.

Cześć, Panowie czy jest jakiś konkretny vin dekoder Alfa Romeo? Mam na myśli coś pokroju datamb.com

Cześć, chciałbym prosić o sprawdzenie VIN ZAR95500001137704. Z góry dziękuję za pomoc!

Witam mam gorącą prośbę dało by radę sprawdzic zar93700003408831 jutro jadę dość daleko żeby ja obejrzeć. Głównie chodzi mi o ostatni wpis o przebiegu i z kiedy był ten wpis

Ostatnia edycja:
Hej,

Prośba o sprawdzenie nr VIN ZAR95500001116527 - widać, że z prawą stroną było coś robione, ale sprzedawca nie do końca chce powiedzieć co.
Z góry dziękuję :)

Witaj
Mógłbym prosić o sprawdzenie ? Przymierzam się do zakupu ...
ZAR94000007134780
Ściągnięta ok 1,5 roku temu do Polski z Austrii - obecnie na liczniku ok 110tys km
Każda dodatkowa informacja mile widziana :)

Amortyzatory
Powrót