• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Sprawdzenie VIN

• Autor wątku Autor wątku pawel555
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam. Prosiłbym o sprawdzenie tego nr VIN:
ZAR94000007227400

Cześć !
Jestem nowym użytkownikiem i właśnie przymierzam się do zakupy, właściwie jestem zdecydowany aleproszę o sprawdzenie VIN: ZAR93900007080445.

Z góry dzięki !

Witam
Przymierzam się właśnie do zakupu alfy 159. Prosiłbym uprzejmie o sprawdzenie Vin: ZAR93900007251309.
Dziękuje z góry.

Witajcie, będę bardzo wdzięczny za rozkodowanie poniższego nr VIN:
ZAR94000007316511

Bardzo prosze o sprawdzenie numeru VIN

Witam wszystkich:) Jestem tu nowy i niedługo mam nadzieję zostanę posiadaczem alfy 159 - już zaliczkę wpłaciłem:)
Bardzo proszę o sprawdzenie alfy 159 2008r. VIN: Zar93900007216886
Niby 100tys przebiegu dlatego chciałbym to zweryfikować jeśli się da:)
Z góry dziękuję

Witam,

Prośba o rozkodowanie VIN`u oraz sprawdzenie jaki był ostatnio zanotowany przebieg w ASO i kiedy

ZAR93200001366552

z góry dziękuję i życzę Wesołych Świąt :)

hej,

prosiłbym uprzejmie o sprawdzenie nr VIN Giulietty
ZAR94000007125992

zwłaszcza czy są jakieś informacje o szkodach, bo przebieg (180 tys) wydaje się ok

Chłopaki

Wiem że nie Alfa ale przymierzam się do zakupu ubokiej krewnej czyli Pandy do jeżdżenia dla Teściowej: ZFA16900000833032

Czy ktoś może mi napisać coś na temat tego autka (niby lekko ponad 50tyś), w szczególności na temat naprawy skrzyni DualLogic, która wygląda na rozkręcaną a która obecnie szarpie?

Pozdrawiam
Wojtek

Koledzy znalazłem jedną taką 166 i chciałbym się czegoś dowiedzieć o niej.
Jeśli ktoś ma możliwość to proszę sprawdzić ten numer vin
ZAR93600000099708

Czesc wszystkim,

Bylby ktos w stanie sprawdzic ten numer VIN: ZAR93700003385315?
Samochod pochodzi z Niemiec z tego co mi wiadomo, na historiapojazdu.gov.pl pusto. :(

Pozdrawiam,
Patryk

Ostatni wpis w ASO jest na 16106km

Czyli rozumiem, że w książce serwisowej akurat na tym przebiegu powinien być ostatni wpis....

Wysłałem własnie zapytanie do dilera do Belgii. Podałem ostatnie wpisy w książce, daty i przebieg. Jeżeli potwierdzą to ok jeżeli nie to będę myślał co dalej.... :D

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót