Sprawdzenie VIN

• Autor wątku Autor wątku pawel555
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Vin

Witam, po roku nieaktywności straciłem konto, więc "przywituję" się ponownie :)

Potrzebowałbym rozkodowania nr vin ZAR93700005243337

W ePER'ze jestem słaby ... Potrzebowałbym się dowiedzieć, czy jest DPF i klapy wirowe.

Poza tym każde ciekawe i przydatne informacje dodatkowe.

Z góry dziękuję za pomoc, jeżeli komuś się uda :)

Proszę o sprawdzenie numeru VIN:
ZAR93200001341973

Z góry dziękuję

Ok, widać dostałem błędny

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Witam, po roku nieaktywności straciłem konto, więc "przywituję" się ponownie :)

Potrzebowałbym rozkodowania nr vin ZAR93700005243337

W ePER'ze jestem słaby ... Potrzebowałbym się dowiedzieć, czy jest DPF i klapy wirowe.

Poza tym każde ciekawe i przydatne informacje dodatkowe.

Z góry dziękuję za pomoc, jeżeli komuś się uda :)

Pomoże ktoś? :)

Właśnie za nic nie widzę w tym eperze DPF, ale ja nie wiem jak go szukać dokładnie :) Jednak ani razu nie mignęła mi kontrolka/ikona ... i dlatego pytam, bo wydaje mi się, że go nie ma :) Po przeczytaniu wielu, wielu stron kłótni pomiędzy dwoma frakcjami zajmującymi się usuwaniem i regenerowaniem tematu klap ... jestem już praktycznie pewny, że klapy takie mam :)

Klapy możesz sprawdzić w bardzo prosty sposób, ściągasz pokrywę silnika i patrzysz na kolektor ssący czy są czy ich nie ma. Ale każdy CF4 już miał klapy.

Powiem magikowi przy wymianie rozrządu by zajrzał i sprawdził ich ewentualny stan :)

Właśnie za nic nie widzę w tym eperze DPF, ale ja nie wiem jak go szukać dokładnie :) Jednak ani razu nie mignęła mi kontrolka/ikona ... i dlatego pytam, bo wydaje mi się, że go nie ma :) Po przeczytaniu wielu, wielu stron kłótni pomiędzy dwoma frakcjami zajmującymi się usuwaniem i regenerowaniem tematu klap ... jestem już praktycznie pewny, że klapy takie mam :)

Bo nie ma kontrolki od DPF.

Oglądałem schemat w eperze ... i tam nie widzę, a pod auto jeszcze nie miałem okazji wejść. Myślałem, że ktoś może bardziej się w tym rozeznaje niż ja :)

Witam,
Poprosze o sprawdzenie VIN Alfa 159. Interesuje mnie wszystko co możliwe, kolor, przebieg, wyposażenie itp :)

ZAR93900007156822

ZAR93900007247043

Z góry dziekuje

Witam,
Poprosze o sprawdzenie VIN Alfa 159. Interesuje mnie wszystko co możliwe, kolor, przebieg, wyposażenie itp :)

ZAR93900007156822 - brak wpisów

ZAR93900007247043 - ostatni wpis w ASO jest na 16437km

Z góry dziekuje

Jak wyżej.

@UP
Dzięki. a jeszcze miałbym pytanie z jaka data ten ostatni wpis?

Witam,
bardzo bym prosił o sprawdzenie tej Giullietty:
ZAR94000007026553

Z góry dziękuję!

Cześć
bardzo proszę o sprawdzenie VIN
ZAR93700005239732

Z góry dziękuję

Amortyzatory
Powrót