bajgrwiicz
Nowy
- Auto
- alfa romeo giulia
witam, potrzebuje pomocy w sprawdzeniu wyposażenia, auto płynie do mnie z USA, a nigdzie nie mogę znaleźć darmowego sprawdzenia vinu. ZARFAMAN5K7613286 z góry dziękuję
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
witam, potrzebuje pomocy w sprawdzeniu wyposażenia, auto płynie do mnie z USA, a nigdzie nie mogę znaleźć darmowego sprawdzenia vinu. ZARFAMAN5K7613286 z góry dziękuję
, może wskazówka gdzie można grzebać ...Proszę bo oferta kupna jest ograniczona.Dziękuje.Potrzebuje pomocy w rozkodowaniu nr Vin .Jestem w trakcie decyzji kupna i jakoś nie udaje mi się tego jakoś ogarnąć wiec jak jest ktoś kto może pomóc .Z góry dziękuje.ZARFAGAU3J7C14211
Możesz podać działający link? Sam nie mogę znaleźć, a też bym sprawdziłMożesz sam sprawdzić, tak jak my tutaj wszyscy. Strona EPER i wszystko wiesz.
nie ma darmowych eperów obejmujących nowsze auta (są zrzuty na jakis serwerach forów fiata itp na kilkunastoletnie alfy co najwyżej obecnie dają radę). do tego historii nie sprawdzisz tej zapisanej w systemie eLinkEntry z którego serwisy korzystają (lub nie bo różnie bywa szczególnie we Francji czy Szwecji, zwykle zero wpisów u nas lepiej lub gorzej).Możesz sam sprawdzić, tak jak my tutaj wszyscy. Strona EPER i wszystko wiesz.