No ale chyba nie powiesz że prostują bez Twojej zgody i każą płacić...?ja tam robiłem swoje, u nich nie ma prostych felg dlatego trzeba doliczyć cenę prostowania do malowania kółek
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
No ale chyba nie powiesz że prostują bez Twojej zgody i każą płacić...?ja tam robiłem swoje, u nich nie ma prostych felg dlatego trzeba doliczyć cenę prostowania do malowania kółek
Ludzie polecają zakład w Markach na Słonecznej, zna ktoś?
do piekarni daj albo do szewcaNo to komu dać? Nie chce mi się tego robić samemu bo nie mam czasu.
dziś jest spot pod Narodowym grupki znajomych a jutro grupy MazowieckiejTo kiedy ten spot, dzis czy jutro? O ktorej godzinie?
Brakowało jeszcze parę zardzewiałych gratów Artasa,Arka, Vki tomiego, Grzybkowego sztrucla i proteo rosso SupebacheŚwietne spotkanie! Mogę Wam tylko pozazdrościć takiej ekipy w WWA Jak czas pozwoli to w cieplejszym terminie też się chętnie zjawię.
a kto tam myslał o fotkach jak trzeba było olej dolewać, skrobać rdzę i dopompować kołaMacie jakieś fotki?