• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spoty lokalne rejonów Wałbrzych - Świdnica - Bielawa

(...) o ile mozna sie dołączy??

no co za pytanie w ogóle :D ..pewnie że można !! daj znać jak się zdecydujesz :)
jak na razie temat średnim zainteresowaniem się cieszy, podobnie na AlfaClubie, ale liczę że na dniach się coś ruszy ;)

dobra panowie :) 30 sierpnia wolne mam na 90%! wiadomo, przez dwa tygodnie jeszcze się coś może zmienić ale mam nadzieje, że uda mi sie was odwiedzić ;)
pozdrawiam:)

no nic Panowie.. chyba z tego spotkania niedzielnego jednak nici.. chyba nie ma sensu żebyście jechali po 50, 60 km w jedną stronę żeby się spotkać w 3, 4 osoby, pogadać pół godzinki i wracać z powrotem :/
za to 6 września szykuje się większy grillowy spot we Wrocławiu i tam się planuję wybrać
http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=18011

może ktoś też reflektuje?

ja sie pisze. niech ktos wysle pw z przypomnieniem jak bedzie sie wybieral, bo znajac zycie pewnie mi sie zapomni ;/

dobra Zet to ja będę 30go ale wątpię żeby był jeszcze ktoś prócz nas ;)
seboq ale Ty się piszesz na co? na Świdnicę czy Wrocław bo nie wiem
bo w Świdnicy to raczej żadnego grilla nie będzie teraz :D

Siemka, to w końcu jakie miejsce i czas?:) Też się szykuje powoli na jakiś mały spot i puki co mam wolne 30go:)

minciu nie wiem jak liczna będzie ekipa 30go w Świdnicy, może być tak że będą 2, 3 osoby więc za to nie ręczę. grilla raczej nie będzie. zwykły spocik zapoznawczy bez fajerwerków :)
wszelkie info o lokalizacji w poście nr. 17
większy spot szykuje się 6 września we Wrocławiu i proponowałbym tam uderzyć na pewno :)
szczegóły wkrótce

Panowie, ostatnio nie dałem rady dotrzeć do Świdnicy jednak tym razem postaram się być!! :)

witam, ja niestety na 30.08 nie przyjade, za daleko ze stargardu szczecińskiego. Szkoda, że nie zjechałem do domu, bo napewno bym był. Za to we Wroc 06.09 bardzo możliwe, że będę, bo czego chcieć więcej jak widoku masy alf :)

I kolejny, drugi już spot za nami :D ..widać progres bo pojawiło się dwóch nowych kolegów!! Oby tak dalej a małymi kroczkami z czasem złamiemy barierę 10 aut :)
Uradziliśmy zgodnie z kolegami że za 2 tygodnie, 13go września już na poważnie wybierzemy się na grilla do Lubachowa lub nad jezioro w okolice Bielawy
Liczymy oczywiście że grono zainteresowanych na ten następny spot się powiększy :)
Nie ma się co zastanawiać, wystarczy wsiąść w auto i podjechać do nas
Miła i bezstresowa atmosfera gwarantowana!!
Tu nikt nie gryzie :D
ZAPRASZAMY

spotalfa2.jpg

no niestety nie udało mi sie do was dotrzeć! przyznaje sie bez bicia, że...

...ZASPAŁEM :D :D :D

no niestety nie udało mi sie do was dotrzeć! przyznaje sie bez bicia, że...

...ZASPAŁEM :D :D :D

hhehehhehheh... usprawiedliwiony :D ...sam mam potworne problemy ze wstawaniem i ta 12 to było dla mnie wyzwanie ale że miałem blisko to dałem radę;)
byle następnym razem kolega dał radę:D ..zrobimy spota na późniejszą godzinę

Ostatnio wyprzedzałem w nocy tą srebrną 156 i nawet mrugnąłem awaryjnymi ale zero odzewu... Nie wiem czy tak szybko jechałem czy kierowca się nie popatrzył.

Amortyzatory
Powrót