Spoty lokalne rejonów Wałbrzych - Świdnica - Bielawa

Rafcio

Nowy
Auto
Ford Focus Kombi Duratorq
Hej Panowie, może zrobimy jakieś małe spotkanie, bo widzę że jest sporo Alf z naszego regionu a nigdy nie mieliśmy przyjemności się gdzieś spotkać i pogadać. Byłby ktoś chętny?

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Witam jestem za.

i ja bardzo chętnie pisze się na jakiś zlocik tyle że będę w domu w Świdnicy dopiero po 3_m lipca wiec to odległa sprawa a jak mniemam Wy będziecie chcieli spotkać się znacznie wcześniej:) ..w lipcu można by pomyśleć o jakimś większym zlocie wojewódzkim, takim objazdowym co by można było przy okazji zobaczyć jakieś ciekawe zakątki naszego regionu;)

doraźnie ze Strzelina mam całkiem blisko w Wasze okolice, więc gdyby termin pasował, ,to z miłą chęcią się przejadę :). Pzdr.

Dopiero teraz dogrzebałem się do tego tematu i pisałbym się także, jeżeli jeszcze nie doszło do spota, propozycje terminów??

O wilku mowa :D
Właśnie z kolegą Rafciem ze Świdnicy planujemy zrobić mały spocik lokalny, pewnie weekend za tydzień.. Po niedzieli chcemy uderzyć na miasto z małą akcją ulotkową promującą Alfaholików. Zobaczymy jaki przyniesie to odzew bo sporo Alf jeździ po mieście i na weekend przyszły pewnie chcielibyśmy się spotkać chyba w Świdnicy jako że liczymy też na klubowiczów z okolic - Wałbrzych, Świebodzice, Dzierżoniów, Strzegom i wszystkie okoliczne miasteczka:)
Oczywiście koledzy z dalszych zakątków regionu też mile widziani!!!!
Widzę że np. Oława, Strzelin i Wrocław też całkiem aktywnie działa.
Zapraszamy

Ktoś chętny ??

Ostatnia edycja:
czemu nie, tylko w przyszly weekend ide na wesele, wiec raczj nie bede w stanie :)

dobra, ja wam sprawę ułatwię :D

2 Sierpnień - niedziela
miejsce spotkania - Świdnica nad zalewem
Cel - Zagórze pod tamą, dużo miejsca, można jakiegoś grila rozstawić i niech się ludzie z wv patrzą jak alfiści się bawią :)

I ŚWIDNICKI SPOT ALFA ROMEO

Świdnica | 2 sierpnia | niedziela | godzina 13.00 | parking nad Zalewem

Pomysł jest taki by po zebraniu ekipy ruszyć docelowo pod Tamę w Lubachowie, wpierw jednak przejechać kolumną /jeśli się zbierze kolumna:P/ przez miasto :D ..wrażenia bezcenne!!
Jeśli pogoda dopisze to rzeczywiście można spot zakończyć grillem pod tamą ;)

Lista 100% ;)
1. Rafcio
2. flatbeet
3. Marcino20

--- osoby bez 100% potwierdzenia ---
?. Fredi66
?. Poduch
?. marcellus
?. twardy

Ostatnia edycja:
cholera jasna, szkoda, że właśnie muszę siedzieć na służbie i bronić ojczyzny, ech życie. Mam nadzieje, że kiedyś będę mógł wpaść alfunią. Pozdrowienia i miłej zabawy.

Pierwszy Spot za nami

spotalfa.jpg

4 Alfy jak na pierwszy raz /bo były 4 ale na zdjęciach są tylko 3/ to całkiem dobry wynik. Cieszy, że są sygnały o większym zainteresowaniu więc następnym razem pewnie będzie nas więcej.
Pozdrawiam i do następnego

II ŚWIDNICKI SPOT ALFA ROMEO

Świdnica | 30 sierpnia | niedziela | godzina 12.00 | parking nad Zalewem

Powtórka z rozrywki
Zbieramy się na parkingu nad zalewem.

Oczywiście zapraszamy wszystkich kolegów bez względu na to czy są z DSW czy DDZ /jak to mylnie jest w temacie;)/

..i już widzę oczami wyobraźni cały parking zastawiony Alfami :D

Ostatnia edycja:
jeśli uda mi sie wykobinować wolne, to może i ja się pojawie :) ! mam tylko nadzieje, że mnie nie zlinczujecie za blachy PKR :D;)

tak czytam i czytam i moze sie skusze i przyjadę z jg pozdrawiam ale jeszcze się odeziwe jak sie zdecyduje w 100% o ile mozna sie dołączy??

Amortyzatory
Powrót