• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Spoty Koszalin

Majkel

Administrator ds. społecznych
Członek ekipy
Auto
Ducati Hypermotard 796
Uprzejmie informuję, że w każdy piątek o godzinie 19, na parkingu przed Amfiteatrem odbywają się spotkania Alfistów z Koszalina. Chętnych zapraszamy. W razie pytań, zapraszam na PW

Ostatnia edycja:
Witam Koszalin jak widać jestem tu nowy i jestem od niedawna nowym posiadaczem mojej Alfy mam nadzieje ze wkrótce się pojawię na spotkaniu pzdr :)

Aktualne :) Tylko czasem tylko ja jestem :P

dajcie mi jeszcze ze 2 tyg i moja włoszczyzna będzie na chodzie:)

Wow no to sie grzesiu poświęcasz :P hehe to było o 17 ? moze sie w ten piątek pojawie ale nie wiem bo na 15 jestem u gazownika umówiony :) bo jak zawsze bella kapryśna na lpg jet :(

Gaz był zakładany w Jamnie i odradzam :( później fachowcy z kameleona starali sie ogarnąc sprawę ale jakoś sie im nie udało. Teraz wymieniłem jakiś czas temu listwe i reduktor i robie to na Mieszka 1 u takiego goscia. Dobry fachowiec z niego jest i robi naprawde solidnie. Teraz musze wymienić filterek i zrobić regulacje, co prawda mam kable do staga ale jakoś fachowiec lepiej sobie z tym poradzi niz ja. :)

no o kameleonie słyszałem że to żadni fachowcy. ja za jakiśczas też pewnie będę gazował swoją belle i tak sie zastanawiam gdzie to zrobić.

ziomster ja tez Ci powiem ze jak zakladac gaz to u goscia na Mieszka I.Jak mam jakis problem to tylko do niego jezdze.

Sorki za OT.

ja słyszałem o dwóch dobrych.

jeden jest za torami na lechickiej - ponoć długo już siedzi w auto gazie (kameleon to jego uczniowie) i ma pojęcie ale ponoć strasznie przemądrzały i cięzko się z nim gada. znajomy jak zakładał gaz to musiał założyc to co on załatwił a nie to co znajomy chciał. także lipa

drugi ma zakład w starych bielicach na samym końcu, zaraz za tym bezsensownym zakrętem na końcu wsi. też ma ponoć pojęcie ale starsznie sobie liczy.

mi by się przydał ktoś taki jak GrzesiekK:) co to by z nim można by auto w trasie sprawdzić i ustawić. żeby można było samochód zostawić i nie bać się że robote zrobią tak żeby tylko działało. no i najważniejsze żeby sie człowiek nie czuł jak intruz:)

pozdrawiam

dawid

Racja ten gosciu ze Starych Bielic tez jest ok.
Tak sobie mysle by zakonczyc temat gazu w tym temacie bo bobryt zaraz tylek nam zleje hehe

To żeby nie było za dużego ot :P to ja dzisiaj o 19 będe :)
ten gosciu za torami jest całkiem drogi i tez zaczyna montować śmieci. Kiedyś montował gaz w voyagerze wujacha i była lipa. Co do tego w bielicach to jest kurewsko drogi i tez słyszałem ze odstawia lipe czasami.
Darek z Mieszka 1 jest dobry i tani odwiedzam go czesto i widze co montuje do aut i to nie są śmieci :)

Witam . Jezeli są te spotkania w piątki to chętnie bym wpadł w Grudniowy piatek pogadać.

W pierwszym poście jest mój numer. Jak będziesz się wybierał, to nadaj znak, żebys z Kołobrzegu na darmo nie jechał, bo np. odwołaliśmy spotkanie czy coś :)

Amortyzatory
Powrót