• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spoty Koszalin

takich z którymi mam kontakt to tak :v w sumie kolega z pracy, jest jeszcze Trebron i jeszcze jakiś gościu widze auto na ramkach ale na forum go nie ma, może internetu w domu nie ma :d

W szczecineckim temacie udzielało się trochę osób... kiedyś...

Panowie a co powiecie na spota 15 albo 16 marca auto już będę miał poskładane i z chęcią bym gdzieś pojechał i sie pokazał

a teraz na piątek nie dasz rady? jak nie to i za tydzień też można się spotkać

a nie sorry widzę że masz kawałek.

ja dwóch spotów w miesiącu nie ogarne, zbankrutuje na olej do mojego TSa :D

myślałem że kolega gdzieś w okolicach komina mieszka, a tutaj trochę dalej.
jak na razie co do najbliższego piątku ciągle:

LISTA obecności

1. saybot
2. wave_pl
3. Lenix
4. Revol (postara się być)
5. malin2k5
6.

No bym przyjechał w ten piątek bo kola juz jutro wlatuja ale w czwartek lece do UK i przez tydzień mnie nie ma

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

w sumie ja i w ten piątek mogę być i następny, mi nie robi różnicy :P

to może z tej całej desperacji wezmę dziewczynę :v sztuczny tłum zawsze spoko :D

człowieku ona nie wie nawet jaka to marka samochodów :D

bez szans :D zanudzi mi się tam z nami :cool:

btw niech dalej myśli że moja Alfa jest najładniejsza a tak co ? Zobaczy auto Tobiasza i kicha :v

Ostatnia edycja:
i będzie tak jak z Mateusza (wave'a) żoną:) po obejrzeniu jednak chce żeby jej taką kupił.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót