Spoty Koszalin

Trochę samozaparcia panie i panowie :D a co do tych cieplejszych dni to w maju ( coś koło 11 maja- zlot na wilczych) zorganizuje coś w Szczecinku tak żeby zahaczyć wyżej wymienioną imprezę, wyciąg do nart, może jakaś wariacja na jeziorku a póki co do Koszalina a nie marudzicie, ostatnio pomimo 4 osób było zajebiście

a co do tych cieplejszych dni to w maju ( coś koło 11 maja- zlot na wilczych)

Aż jestem ciekaw frekwencji... :P Ale jestem również pełen nadziei, że może w końcu udało by się pokazać pokaźną (zorganizowaną - czyt. wjazd na płytę lotniska jedną grupą i ustawienie się w jednym szeregu) grupą. Czas pokaże ;)

Malin temat w dziale zloty/imprezy/spotkania założony jest już z tydzień ? Odzewu brak, niecałe 90 wyświetleń... Brak odpowiedzi ... GRRRRRRRRRRR ogólnie, nie ? :D

Tak w ogóle panowie fajnie że jest jakiś odzew: sbenios, pandeska. Widać że są ludzie którzy chcą jeszcze kontunuować zamiłowanie do marki i od czasu do czasu się spotkać. Nie teraz to następnym razem coś może będzie w dogodniejszym terminie i wszystko będzie działać.
co do 11maja to ja na 100% będę i mam nadzieje że się ekipa Alfisti zbierze i gdzieś zajmiemy nie mały placyk.

Revol pisał że też postara się wpaść do Koszalina w przyszły piątek.
1)saybot
2)wave_pl
3)lenix
4) Revol (postara się być)
5) malin piąteczka jest dla Ciebie:) jak masz diesla to musisz wpaść jak benziniera to jakoś będziemy musieli to zaakceptować że troche km:)

Malin temat w dziale zloty/imprezy/spotkania założony jest już z tydzień ? Odzewu brak, niecałe 90 wyświetleń... Brak odpowiedzi ... GRRRRRRRRRRR ogólnie, nie ? :D

Taki właśnie mamy region :(

Zrobiłem edycję, zmieniłem kolor czcionki na auto, żeby była widoczna na każdej skórce ;)

- - - Updated - - -

5) malin piąteczka jest dla Ciebie jak masz diesla to musisz wpaść jak benziniera to jakoś będziemy musieli to zaakceptować że troche km

Nie obiecuję ;)

Ja przyjadę swoim Disco Volante więc ludzie bądzcie, taka okazja nigdy się może nie powtórzyć :v

wave_pl

dzięki za zaproszenie, ale 07.03 raczej nie dam rady (wyjazd sluzbowy). Poza tym jam mam LPG a w Atrium nie można na podziemny wjeżdzać z tego typu instalacja :)

ale chyba można włączyć bęzyne ? Czy i tak się przywalą ?

Wyłączyć na 5 minut instalację :P:P

Chyba wymontować i zostawić przed Atrium, albo u góry na parkingu :P

A wracając do tematu spotu 7.03.2014r...

LISTA obecności

1. saybot
2. wave_pl
3. Lenix
4. Revol (postara się być)
5. malin2k5

Ostatnia edycja:
Chyba wymontować i zostawić przed Atrium, albo u góry na parkingu :P

dokładnie hehe :)

- - - Updated - - -

Na żaden parking podziemny nie można wjeżdżać z podlenkiem LPG! Takie są przepisy :) A podyktowane są właściwościami fizycznymi tej substancji ;)

tu się nie zgodzę bo byłem na parkingach podziemnych na których nie było takiego zakazu

- - - Updated - - -

a jest wogle ktoś posiadający 166 chętny na spotkania w koszalinie?

tu się nie zgodzę bo byłem na parkingach podziemnych na których nie było takiego zakazu

Zgadza się, ale na sporej większości parkingów taki zakaz obowiązuje, poniżej masz napisane dlaczego tak jest ;)

Zgodnie z wymaganiami § 108 ust. 1 pkt 4 rozporządzenia Ministra Infrastruktury z dnia 12 kwietnia 2002 r. w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie (Dz. U. Nr 75, poz. 690 z późn. zm.), obowiązującymi od dnia 8 lipca 2009 r., garaże zamknięte, w których dopuszcza się parkowanie samochodów zasilanych gazem płynnym propan – butan, i w których poziom podłogi znajduje się poniżej poziomu terenu powinny posiadać wentylację mechaniczną, sterowaną czujkami niedopuszczalnego poziomu stężenia gazu propan-butan.
W takich wypadkach przewiduje się wprowadzenie, w kontekście omówionego powyżej wymagania przepisów techniczno-budowlanych, obowiązku umieszczania, przy wjazdach do garaży zamkniętych z podłogą znajdującą się poniżej poziomu terenu, czytelnej informacji o dopuszczeniu lub niedopuszczeniu parkowania w tych garażach samochodów zasilanych gazem płynnym propan-butan.

Czyli w Atrium nie ma odpowiedniej wentylacji (napewno pożałowali kasy :P). Ale dzięki że się fatygowałeś podać regułke :)

Czyli w Atrium nie ma odpowiedniej wentylacji (napewno pożałowali kasy :P). Ale dzięki że się fatygowałeś podać regułke :)

No problem ;)
Z tego co kojarzę, to właśnie w Atrium widnieje tabliczka zakazu :)

Wracamy do tematu spotu po raz wtóry :P :mad:

LISTA obecności

1. saybot
2. wave_pl
3. Lenix
4. Revol (postara się być)
5. malin2k5
6.

ode mnie ziomek pasuję więc będę sam ...
No chyba że mam zabrać znajomych GOLFiarzy to będzie nas z hmmm 43756 :rofl:

Amortyzatory
Powrót