• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spoty Jarosław, Przeworsk i okolice

Panowie moze jakis spontan spocik POM lub cos w tym stylu?

Ja będę koło 21-22 na mieście. Muszę jechać po żonkę na 22
;)

Breloki zamówione - 24,99 x 3 + 16 = na okrętkę po 30 zł na głowę :) Dam znać jak dojadą.

No i będzie okazja na spota :) chyba że coś wcześniej wyjdzie

witam, chętnie się wybiorę na następny spot, dajcie znać kiedy i gdzie się spotykacie

Siema co do daty musisz zaglądać tutaj do tematu a miejsce ostatnio spodobał się rynek więc raczej tam

Napewno bedziemy pisac na forum o kazdym spocie :)

Nigdy się nie mogłem zebrać do Rzeszowa, ale do Jarosławia mam blisko, jak będzie to sobota lub niedziela to się zamelduje

Najlepiej czesto zagladac na forum bo niektore spoty sa spontanicznie tak jak ostatni spocik na rynku

Może zrobimy coś w ten weekend? Ale to jeszcze trochę czasu. Mnie do końca tygodnia nie ma.
darek.ko witamy! Nareszcie kolejny uaktywniony alfaholik w Jarosławiu :p

Dodano po 9 minutes:

EDEK:) trzeba będzie teraz pisać o każdym spocie, choćby w ten sam dzień

Ostatnia edycja:
Ja wracam w sobotę więc ten weekend pasuje, będę zaglądał tu co się dzieje. Do zobaczenia w takim razie :)

Ja proponuje niedziele godzina do ustalenia a miejsce hmmm orlen pruchnicka i przejazd na rynek:)

Ok Panowie, szykować dutki :-P :-)
130.jpg

Hehe w niedziele spocik orlen pruchnicka godzina 19 pasuje?

Jak dla mnie ok.

Amortyzatory
Powrót