• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spoty Jarosław, Przeworsk i okolice

Witam!Dawno mnie u Was nie było......lato minęło więc moto pójdzie do garażu i postaram się zaglądać.Pozdrawiam

Może by tak faktycznie zacząć . Może od jutra - tj. Niedziela
Proponuję o 16.00 koło synagogi dla nie znających ul.opolska
Póki jeszcze w miarę ciepło i słonecznie.d

A gdzie planujecie postój w RZ? Bo też się wybieram.

19*30 na podpromiu a potem po 20*05 przenosiny na podziemny parking Milenium.
Ponieważ już pogoda daje o sobie znać a tam nie wieje i jest cieplo^^

O kurna ale mi się pomieszało xD myślałem o niedzieli xD

Witam!Jak co roku tak i tym razem spotykamy sie NOWOROCZNIE w MAGYARZE w Wyżnym k.Rzeszowa.Jest jeszcze trochę czasu ale jest to okazja aby spotkać się w większym gronie niż na lokalnych spotach.Wielu z nas przebywa też na co dzień za granicą i nie mają możliwości osobiście się z innymi spotkać.Mając na uwadze tych członków naszej alfaholickiej społeczności ustaliliśmy już termin naszego noworocznego spotkania:będzie to NIEDZIELA 03.01.2016.
Ekipa rzeszowska jak co roku wyjeżdzać będzie razem z pod Praktikera(prawdopodobnie)ok.17.00.O szczegółach będziemy Was informować na bierząco.Zwracam uwagę wszystkim że nie jest to zwyczajny,kolejny spot tylko świąteczne spotkanie WSZYSTKICH miłośników AR na które przyjerzdzaja Alfaholicy zarówno ci świeżo upieczeni jak i Ci którzy działają w naszej społeczności od wielu lat a nie maja czasu zaglądać na inne nasze spotkania.Są to ciekawi ludzie,mający bardzo duże alfaholickie doświadczenie od których wiele możemy sie dowiedzieć i nauczyć.Jeszcze raz zapraszamy serdecznie i prosimy wstępnie dopisywać się do listy.
Na impreze nie ma wpisowego...każdy zamawia co chce i płaci za siebie.

1.motodoktor1 plus 1
2.krzysiekkurak plus 1

Jest ktoś chętny dzisiaj na spot? Można wykorzystać ładna pogodę

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Na parkingu przed rynkiem?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

a ja proponuje parking na elektrownianej :D ale wpadnę tam pod synagoge
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• DSC_0072.jpg
    DSC_0072.jpg
    49.2 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC_0073.jpg
    DSC_0073.jpg
    52.5 KB · Wyświetleń: 89
Ten parking nie jest przypadkiem przy Spółdzielczej? ;-)

Dokładnie. Pod nowym, ale jeszcze nie otwartym Brico Marche
Btw - jest w planie właśnie tam się spotkać w środę, może jakimś większym gronem, w końcu wszyscy mają wolne. Data już jest więc zostaje godzina - jakby była pogoda jak dziś(tylko bez wiatru) to o 15 myślę było by najlepiej

Amortyzatory
Powrót