daro1906
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 16 V Distinctive
1. Italianovero
2. Daro1906
2. Daro1906
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Criss chyba ty ostatnio załatwiałeś miejscówkę. Możesz zrobić to ponownie?? Oczywiście Tesco w samo południe??Hej - Panie i Panowie to jak ze zlotem. Ja do lipca jestem poza woj. lubuskim. Wpadam do Zielone Góry tylko w wekeendy i wtenczas spoglądam stronę na Alfaholików i z przerażeniem patrzę, ze coś krucho ze zlotem. Może stwórzmy listę chętnych.Może znajdzie się ktoś odważny , która w Ochli zabukuje plac. No fajnie zawsze jest na zlotach, poznajemy się razem bawimy się wiec nie można zatrzymać tradycji.
Chyba faktycznie musze sie tym zająć<br />Napisał daro1906<br />
Hej - Panie i Panowie to jak ze zlotem. Ja do lipca jestem poza woj. lubuskim. Wpadam do Zielone Góry tylko w wekeendy i wtenczas spoglądam stronę na Alfaholików i z przerażeniem patrzę, ze coś krucho ze zlotem. Może stwórzmy listę chętnych.Może znajdzie się ktoś odważny , która w Ochli zabukuje plac. No fajnie zawsze jest na zlotach, poznajemy się razem bawimy się wiec nie można zatrzymać tradycji.
Criss chyba ty ostatnio załatwiałeś miejscówkę. Możesz zrobić to ponownie?? Oczywiście Tesco w samo południe??
Ja w niedziele pracuję więc tym razem mnie nie będzie![]()
W mym sercu rodzi się nadziejaproponuję przesunąć termin gdyż do niedzieli zostało kilka dni a nic nie jest zarezerwowane, no i wielu jeszcze nie potwierdziło swojej obecności![]()
proponuję przesunąć termin gdyż do niedzieli zostało kilka dni a nic nie jest zarezerwowane, no i wielu jeszcze nie potwierdziło swojej obecnościtakże spokojnie confil