Spotkanie ,, WIOSNA 2013r''

1. Italianovero
2. Daro1906
3. Kynium

Witam Alfaholików, chętnie się przyłączę i ten POMIDOR mnie przekonał bo nie wiem czy Będę miał Alfę a tak to Wsiokiem nie będę odstawał:P

Hej - Panie i Panowie to jak ze zlotem. Ja do lipca jestem poza woj. lubuskim. Wpadam do Zielone Góry tylko w wekeendy i wtenczas spoglądam stronę na Alfaholików i z przerażeniem patrzę, ze coś krucho ze zlotem. Może stwórzmy listę chętnych.Może znajdzie się ktoś odważny , która w Ochli zabukuje plac. No fajnie zawsze jest na zlotach, poznajemy się razem bawimy się wiec nie można zatrzymać tradycji.
Criss chyba ty ostatnio załatwiałeś miejscówkę. Możesz zrobić to ponownie?? Oczywiście Tesco w samo południe??

Napisał daro1906<br />
Hej - Panie i Panowie to jak ze zlotem. Ja do lipca jestem poza woj. lubuskim. Wpadam do Zielone Góry tylko w wekeendy i wtenczas spoglądam stronę na Alfaholików i z przerażeniem patrzę, ze coś krucho ze zlotem. Może stwórzmy listę chętnych.Może znajdzie się ktoś odważny , która w Ochli zabukuje plac. No fajnie zawsze jest na zlotach, poznajemy się razem bawimy się wiec nie można zatrzymać tradycji.
<br />
Criss chyba ty ostatnio załatwiałeś miejscówkę. Możesz zrobić to ponownie?? Oczywiście Tesco w samo południe??
Chyba faktycznie musze sie tym zająć :) zaraz prorozsylam PW do wszystkich zainteresowanych w temacie

Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2

Witam ja potwierdzam swoje przybycie, termin każdy dowolny mogę się dostosowac . Co do odwiedzania strony to niestety czas zbytnio nie pozwala :mad: jestem na 100% plus zadeklarowana 156 Pozdrawiam

proponuję przesunąć termin gdyż do niedzieli zostało kilka dni a nic nie jest zarezerwowane, no i wielu jeszcze nie potwierdziło swojej obecności :) także spokojnie confil

Next week mnie nie ma ale każda kolejna niedziela już pasuje.

A może się uzbiera trochę narodu na tą niedzielę. Co do Ochli to wielkich przygotowań tam nie ma poza drewnem na ognicho.

- - - Updated - - -

Dopisywać się do listy. Zobaczymy na czym stoimy...

Niestety mnie nie będzie, dziś czeka mnie sprzątanie po remoncie i jeszcze jutro impreza rodzinna...
Bawcie się dobrze :)

Widzę, że trochę osób odpada ale nie jest tak źle.
Ps. Łukasz a już myślałem, że Ciebie nie będzie...

Niestety ta niedziela i następna w moim wypadku odpada. Jeżeli chcecie coś działać na Ochli w ten weekend, to mogę dać nr tel żebyście się zorientowali co i jak

Amortyzatory
Powrót