Spotkanie w Pile???

co do koszulek to ja poprosze 2 czarne i jedna czerwona... rozmiar to chyba XXL czarne i czerwona XL ... na Anie chyba bedzie dobra a jak nie to bedzie chodzila w za duzej :) co do kasy to sie dogadamy jak sie spotkamy :)

A na dzisiaj sa jakies plany integracyjne??W koncu swieta powinno sie spedzac rodzinnie:) :D

Rozmiarówka t-shirtów i longsleeve:
Rozmiar Szerokość (+/- 2 cm) Długość (+/- 2 cm)
S 46 68,5
M 51 71
L 56 73,5
XL 61 76
XXL 66 77,5
XXXL 71 79 tu masz rozmiarowke XS 156-164 78-86
S 156-164 86-94
M 164-172 94-102
L 172-180 102-110
XL 180-188 110-118
XXL 188-196 118-129
XXXL 188-196 129-141

---------- Post added at 15:33 ---------- Previous post was at 15:29 ----------

Szanowny Panie Prezesie,

Z tego co pamiętam to miałem obiecaną taką koszulke gratis. Po imprezie grilowej nad jeziorkiem, a więc uprzejmie prosze o wybranie dla mnie godnego koloru oraz rozmiaru XXL

z poważaniem

kandydat na prezesa w sezonie 2012-2013
Radosław Senger
grabisz sobie grabisz

---------- Post added at 15:53 ---------- Previous post was at 15:33 ----------

a wiec mamy
jacki - 4 biale 2 xxl i 2 l
buszmeno - polowke czerwona xxl ( a zona nie chce )
radziu - biala xxl
karsto 2 czarne xxl i czerwona xl
i nasz kochany prezes 3 czarne 1 xxl i 2 m
czekamy jescze na impulsa i slavola a takze na hiacyntych

Ostatnia edycja:
A widzieliscie te ze sklepu??

http://xt24.eu/sklep/Alfaholicy.org/

Te co Tomek zalatwia to sa z napisem Team Piła tak??czy innym??

Odnosnie koszulek jeszcze...Jak to jest z tymi rozmiarowkami??bo wzialbym jeszcze jedna czerwona na Emilke ale nie wiem jak to bedzie wedlog tej rozmiarowki co Tomek podales...a i cena dla dziecka tez jest taka sama??
Tak ze jeszcze jedna czerwona na Emilke sie pisze wiec razem beda 4 koszulki (3 duze i jedna mala) co do wielkosci emilki dam CI znac jaka ma byc :)

Ostatnia edycja:
tomek jednak z polówki zrezygnuje( bo tylko ja bym chciał)wezme zwykłą xxl białą i czarną tylko wacham sie na xxl a xxxl

Ostatnia edycja:
beda z napisem team pila narazie koszulki sa jednego kroju nie ma roznicy czy sa to meskie czy damskie narazie czekam na odpowiedz pytanie o dzieciece sie tez pojawilo poczekajcie i tyak czekamy na reszte

Tomasz dopisz mi jeszcze czarna i biala XL dla Krzyska

pozdrawiam
a oni sa z team pila?

---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:24 ----------

Rozmiary dziecięce:

Rozmiar Wzrost Długość Szerokość
XS 104 cm 43 cm 34 cm
S 116 cm 47 cm 36 cm
M 128 cm 54 cm 42 cm
L 140 cm 58 cm 47 cm
XL 152 cm 62 cm 49 cm

Rozmiarówka damska:
Rozmiar Wzrost Długość Szerokość
S 158 cm 55 cm 42 cm
M 164 cm 59 cm 46 cm
L 170 cm 62 cm 50 cm
XL 176 cm 64 cm 52 cm

Cena ta sama.

---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 21:26 ----------

popatrzcie na rozmiarowki sa kobiety i dzieci wrazie co zmiencie

---------- Post added at 21:33 ---------- Previous post was at 21:27 ----------

jacki - 4 biale 2 xxl i 2 l 2xl czarne i biala
buszmeno - czarna biala xxl ( a zona nie chce )
radziu - biala xxl
karsto 2 czarne xxl i czerwona xl

291ke2v.jpgnie wiem czy cos widac ale moze team pila zrobimy po prawej stronie a reszte zostawimy

No to troche lepszy opis rozmiarowki i juz mozna wiecej sie dowiedziec...to dla mnie tak jak wczesniej pisalem ... 2 czarne xxl, 1 czerwona (damska) L ... i jedna biala (dziecieca) XS
I to by bylo na tyle :)
Napis moze byc po prawej moze bedzie lepiej wygladalo...A znaczek alfy tez bedzie czy tylko napis ?

No to troche lepszy opis rozmiarowki i juz mozna wiecej sie dowiedziec...to dla mnie tak jak wczesniej pisalem ... 2 czarne xxl, 1 czerwona (damska) L ... i jedna biala (dziecieca) XS
I to by bylo na tyle :)
Napis moze byc po prawej moze bedzie lepiej wygladalo...A znaczek alfy tez bedzie czy tylko napis ?
jacki - 4 biale 2 xxl i 2 l 2xl czarne i biala
buszmeno - czarna biala xxl ( a zona nie chce )
radziu - biala xxl
karsto 2 czarne xxl i czerwona damska l xs dziecieca biala
napis zostaje jacek napisz ktore chcesz damskie reszta niech posprawdza dalej czekamy n impulsa i vice ale on bedzie w niedziele i hiacyntych cena nie zmieniona 22zl szt.

Tomasz ja chce wszystkie w oryginale , bez Team Pila ( nio bez obrazy) hmmm

pozdrawiam
no to musze przemyslec bo my robimy team pila
:)

---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:30 ----------

buszmeno ty jestes organizatorem na ten tydzien plan b wrazie co masz wrazie deszczu

Kurna jak mi zrobisz z Team Pila to sam w nich bedziesz chodzil hmmmmm he he he he

planu b nie ma bo pogoda bedzie ładna dla potwierdzenia http://www.twojapogoda.pl/polska/wielkopolskie/wyrzysk no chyba ze prezes cos wymyslisz wiec tak Michu bedzie u mnie szybciej karsto1982 tez dojedzie impuls pracuje nie bedzie go Tomek rozumiem ze z Slavolem do 15 sie dokulacie my wystartujemy mysle ze o 13:30 ode mnie zabrac w razie co grila moze gdzies sie rozłożymy jak nie to znajdziemy jakos knajpkę z żarłem czy jeszcze jest ktos chętny??? i czy ktos ma jakies propozycje???

co do koszulki dla zony przeciez ona jezdzi fiatem hehe
i jeszcze jedno nie brac alkoholu bo ja pozniej jade na nocke i nie moge pic a po co mam sie denerwowac złość ponoc urodzie szkodzi

Ostatnia edycja:
to bierzemy jakies jedzonko??Jakies miecho??
I Buszmeno o ktorej u CIEBIE byc??

Male pytanko...Czy takie felgi pasuja do Alfy??
Wiem wiem sa wielkie ale cena bardzo okazyjna i nawet nawet wygladaja ale czy pasuja do wizerunku mojej alfy :)

http://allegro.pl/show_item.php?item=1675216595

Ostatnia edycja:
To ja biore dwie meskie rozmiar S w kolorze czarnym i czerwonym, oraz jedna damska czerwona takze rozmiar S

Witam.
Poproszę jedna S czarna damska jedna M czarna damska i Jedna L czerwona męska.
Pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót