• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Spotkanie w Pile???

Zdrowych Wesołych Świąt dla was i waszych rodzin życzy prezes z rodziną ,a teraz spiewaj Michu: łubudubu niech nam żyje .....:P

Ostatnia edycja:
wiedziałem że nie wytrzymasz i jakieś farmazony popiszesz. a jak ktoś się prezesem ogłasza sam bez wyrażenia woli innych to już jest dyktatura. A jak jest dyktatura to nie może być prezesury bo to już nie demokracja tylko dyktatura. a więc nie możesz się w tym przypadku nazywać prezesem . A więc " summarize*": To co napisałeś jest niepoprawne z punktu widzenia moralnego ale także stylistyki układania zdań w języku polskim, ponieważ już w pierwszym członie swojej wypowiedzi popełniłeś błąd. Mam nadzieję, że Pan "prezes" zrozumiał moją wypowiedź i następnym razem poprawi swoją stylistykę wypowiedzi i wzniesie ją na bardziej zaawansowany szczebel, co może być trudne gdyż świat z autopsji** wie że dyktatorzy raczej miewają z tym poważne problemy, żeby mówić a nie"krzyczeć". życzę wszystkim spokojnych świąt:-)

*SUMMARIZE-ang. podsumowując konkludując***
**AUTOPSJA-badanie zwłok polegające na otwarciu ciała w celu stwierdzenia zmian chorobowych i ustalenia przyczyny zgonu( tłumaczenie dla dyktatorów-doświadczenie)
***KONKLUDUJĄC-podsumowując

Ostatnia edycja:
wiedziałem że nie wytrzymasz i jakieś farmazony popiszesz. a jak ktoś się prezesem ogłasza sam bez wyrażenia woli innych to już jest dyktatura. A jak jest dyktatura to nie może być prezesury bo to już nie demokracja tylko dyktatura. a więc nie możesz się w tym przypadku nazywać prezesem . A więc " summarize*": To co napisałeś jest niepoprawne z punktu widzenia moralnego ale także stylistyki układania zdań w języku polskim, ponieważ już w pierwszym członie swojej wypowiedzi popełniłeś błąd. Mam nadzieję, że Pan "prezes" zrozumiał moją wypowiedź i następnym razem poprawi swoją stylistykę wypowiedzi i wzniesie ją na bardziej zaawansowany szczebel, co może być trudne gdyż świat z autopsji** wie że dyktatorzy raczej miewają z tym poważne problemy, żeby mówić a nie"krzyczeć". życzę wszystkim spokojnych świąt:-)

**AUTOPSJA-badanie zwłok polegające na otwarciu ciała w celu stwierdzenia zmian chorobowych i ustalenia przyczyny zgonu( tłumaczenie dla dyktatorów-doświadczenie)
spiewaj

........>,\"< . .....♥ WESOŁYCH
._/|_ ........._/|_
.>,\"<........>,\"< ............ŚWIĄT ♥..
" . " + . " + .
" + . " +' . + . " . +.
" .+. +. +. +. +' . + . " + . " + .
___________________$$$$$$$♥
________________$$$$$$$$$$$
____________$$$$$$$$$$$$$$$
______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$____$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$________$$$$$$$$$$$$$
_$$________$$$$$$$$$$$
__$$__________$$$$$$$
____$____#♥#♥__$$$$
_____$$__##♥#__$$$$
________$$________$$
__________$$$$____$$
______________$$$$$$

Z dźwiękiem dzwonów melodyjnych,
Wraz z opłatkiem wigilijnym,
Z okazji świąt Bożego Narodzenia,
Ślę serdeczne te życzenia:
Zdrowia, szczęścia, powodzenia
A w Nowym 2013 Roku marzeń spełnienia.

Serdecznie pozdrawiam.
Buszmeno z rodziną

Pojechałeś:)

a ja w maju mam zamiar na majowke pojechac na mazury a w czerwcu jade na koncer bon jovi wiec- odpadamy(ja z rodzina)

emtex odezwij sie bo gadałem z kolegami z fbk i byśmy zrobili jakis spływ weekendowy w maju albo czerwcu no mam nadzieje że ktoś z piły i z HODZIEŻY też pojedzie

Siemanko.no ja sezon kajakowy zaczynam już w kwietniu.oczywiście na spływ z wami się pisze w pierwszej kolejności.mogę zrobić rrezerwację na majowke wtedy jest zawsze najlepsza pogoda:) a w niedzielę cos robicie?

Tomasz odezwie się na mój numer to coś wymyslimy.ja twojego nie zapisałem jak dzwoniłes..

Ostatnia edycja:
emtex napisz mi jaki jest kszt na pw jeśli chodzi o spływ od piątku do niedzieli od kajaka czy też głowy a ja ci dam znać ilu odemnie bedzie chetnych na spływ i kiedy

Amortyzatory
Powrót