E
emtex
Guest
będe
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
spiewajwiedziałem że nie wytrzymasz i jakieś farmazony popiszesz. a jak ktoś się prezesem ogłasza sam bez wyrażenia woli innych to już jest dyktatura. A jak jest dyktatura to nie może być prezesury bo to już nie demokracja tylko dyktatura. a więc nie możesz się w tym przypadku nazywać prezesem . A więc " summarize*": To co napisałeś jest niepoprawne z punktu widzenia moralnego ale także stylistyki układania zdań w języku polskim, ponieważ już w pierwszym członie swojej wypowiedzi popełniłeś błąd. Mam nadzieję, że Pan "prezes" zrozumiał moją wypowiedź i następnym razem poprawi swoją stylistykę wypowiedzi i wzniesie ją na bardziej zaawansowany szczebel, co może być trudne gdyż świat z autopsji** wie że dyktatorzy raczej miewają z tym poważne problemy, żeby mówić a nie"krzyczeć". życzę wszystkim spokojnych świąt
*SUMMARIZE-ang. podsumowując konkludując***
**AUTOPSJA-badanie zwłok polegające na otwarciu ciała w celu stwierdzenia zmian chorobowych i ustalenia przyczyny zgonu( tłumaczenie dla dyktatorów-doświadczenie)
***KONKLUDUJĄC-podsumowując
wiedziałem że nie wytrzymasz i jakieś farmazony popiszesz. a jak ktoś się prezesem ogłasza sam bez wyrażenia woli innych to już jest dyktatura. A jak jest dyktatura to nie może być prezesury bo to już nie demokracja tylko dyktatura. a więc nie możesz się w tym przypadku nazywać prezesem . A więc " summarize*": To co napisałeś jest niepoprawne z punktu widzenia moralnego ale także stylistyki układania zdań w języku polskim, ponieważ już w pierwszym członie swojej wypowiedzi popełniłeś błąd. Mam nadzieję, że Pan "prezes" zrozumiał moją wypowiedź i następnym razem poprawi swoją stylistykę wypowiedzi i wzniesie ją na bardziej zaawansowany szczebel, co może być trudne gdyż świat z autopsji** wie że dyktatorzy raczej miewają z tym poważne problemy, żeby mówić a nie"krzyczeć". życzę wszystkim spokojnych świąt
*SUMMARIZE-ang. podsumowując konkludując***
**AUTOPSJA-badanie zwłok polegające na otwarciu ciała w celu stwierdzenia zmian chorobowych i ustalenia przyczyny zgonu( tłumaczenie dla dyktatorów-doświadczenie)
***KONKLUDUJĄC-podsumowując