Spotkanie w Pile???

grzesiek87

Użytkownik
Auto
147, 159 i Giulietta
Witam.
Zauważyłem że na forum jest sporo osób z Piły i okolic. Można by zorganizować jakieś małe spotkanie, podzielić się poglądami o naszch Alfach i wogle.
Czekam na propozycje.

Witam. No można by coś zdjełać, ale generalnie za mało osób jest wydaję mi się bo może z 5-6 :?

Ja niestety nie mogę,jeżdżę jako kierowca.Rzadko jestem w domu
Ostatnio miałem małą przygodę z dzikiem.No i szykuje się mały remoncik

Podnoszę temat. Nasz region jakiś dziwny, nic się nie dzieję, może w końcu się spotkamy?
Pasuję mi każda niedziela (poza godzinami startów Kubicy) Pochodzę z Piły i dojazd zajmuje mi 25min. Miejscówka dowolna, lotnisko, zalew, jakiś parking, gdziekolwiek.
Może się ktoś odezwie, jest nas parę osób. Jakiś grill, mcdonald, kawa?
Tel. w łapkę i jazda. ;)
Brat też chętny żeby alfy pooglądać,(jest z Piły, JapanCars, chłopaki co tydzień mają minispota) szczególnie 145-tkę.
Co Wy na to?

Witam, pomysl dobry tylko czy znajdą sie jacyś chętni? Widzialem w pile już nie jedną alfe 156 wiec nie powinno być problemu z organizacją.

w Bydgoszczy zabieramy sie za spoty wiosenne i wiekszosc na wyjeździe - jakaś miejscówa może w pół drogi między BDG i PIŁĄ ?? :)

w Bydgoszczy zabieramy sie za spoty wiosenne i wiekszosc na wyjeździe - jakaś miejscówa może w pół drogi między BDG i PIŁĄ ?? :)
Chyba, że my się bujniemy do Piły ;) ale to w maju bo mam kilka rzeczy do zrobienia w samochodzie ;) Ale również zapraszam do BDG

Też na takiego spota bym się pisał!! Jestem z Wałcza więc daleko też nie mam!!

Witajcie

W pełni popieram spotkania w Pile bo mam blisko:) byłem kilka razy na spocie w Poznaniu i wiem jak fajnie jest spotkać się i pogadać. Są ludzie z Chodzieży, Wałcza,Trzcianki i Piły, nie trzeba przecież setki aut. Na spocie przed świętami w Poznaniu było coś z 20-ia aut. Myślę, że i z Piły i okolic nazbierało by się kilka Alf. Pozdrawiam.

Witam. Ja również chętnie zawitam na takiego spota jako miłośnik AR 145 chociaż obecnie jeżdżę japońcem. Także panowie trza się zgrac w końcu i jakąś niedzielę proponuję np. lotnisko w Pile przy ładnej pogodzie.

Witajcie

W pełni popieram spotkania w Pile, więc zamiast tylko pisać, to spotkajmy się w niedziele 18-go kwietnia! Mamy kilka dni więc miejsce i godzinę dopasujemy:) Pozdrawiam.

Witam

Jestem jak najbardziej za, byłem dzisiaj w Pile na lotnisku, miejsca pod dostatkiem, potem można zorganizować jakąś kawe, to do uzgodnienia na miejscu. Czyli przejazd na z ''góry ustalone miejsce'':D. Bo przecież chodzi też o to abyśmy byli widoczni, a przejazd kilku czy nawet kilkunastu Alf przez miasto robi wrażenie, prawda? Skoro ma to być najbliższa niedziela to kto zaproponuje godzinę, dla mnie jest to doskonale obojętne dostosuje się. Pod warunkiem, że nie będą to godziny nocne:). Piła i okolice ruszcie się, więcej aktywnosci, początki mogą być trudne, ale damy radę. Czekam na odzew. Pozdrawiam. :o

Jak najbardziej za. Godz. również obojętna byle by po Kubicy. Najwyżej będzie nas trzech z Chodzieży.

Witajcie

Czyli spotkanie w Pile 18-go kwietnia na lotnisku o 16-tej? Pasuje czy ma ktoś inne propozycje?:) Pozdrawiam.

Pasuje, ja i tak często tam jestem, czasem postoje z klubem JapanCars (brat) popatrzę na "wyczyny" klubu BMW, czasem postrzelam z karabinka pneumatycznego, byleby pogoda była.
Później można coś zjeść i wypić. Ja będę.

Witam

Niedziela 18-go kwietnia godz.16-ta lotnisko Piła. Kto jeszcze?:D Nie bać się na spotach nie gryzą i nie każą się ścigać, jak to niektórzy myślą. Alfiści to nie idioci, na spot zabierajcie kobiety(swoje lub cudze:)) i dzieci. Będzie fajnie. Pozdrawiam:D

Jak mi nic nie wypali to też wpadnę!!!

Amortyzatory
Powrót