Spotkanie w Łodzi i inne sprawy dot. Łodzian

ponawiam swoje pytanie o dystanse z rozstawem 5x98, czy ktoś posiada? potrzebuję wypożyczyć jedną sztukę i dać tokarzowi na wzór ;)

Prędzej sobie taki dystans rozrysujesz zanim ktoś Ci tutaj pożyczy.

Wiecznie masz jakieś problemy, jak Ci się nie podoba to się nie udzielaj... Nie przyszło Ci do głowy że może nikt nie ma takiego dystansu więc skąd mamy go wytrzepać ?

Jak Ty olewasz innych, bo dalej były pytania o linki, to się nie dziw, to działa w dwie strony ;P

Rozumiem że chodziło Ci o te linki

Kolego poguś tak jak rozmawialiśmy:
-zapieczone łopaty http://www.forum.alfaholicy.org/156/15339-rozruszac_zapieczone_lopatki.html
-wężyki podciśnienia sparciałe do wymiany
-zbiornik podcisnienia szwankuje http://www.forum.alfaholicy.org/166/87399-gdzie_jest_zbiornik_podcisnienia_jtd.html

Koledze raczej zależało na bez kosztowej pomocy kogoś z forum bo jakby chciał jechac do serwisu po fachową pomoc pojechałby do chłopakow z Wileńskiej gdzie się znaja na rzeczy

Nie widze tu pytania więc nie rozumiem o co Ci chodzi. Poza tym nie widzę sensu w odpowiadaniu na pytanie które 1 nie znam 2 nie potrafie 3 nie moge udzielić sensownej odpowiedzi na temat bo takto dojdziemy do sytuacji gdzie ja będę dzień i noc na forum siedział i na wątek w transaxlach na pytanie czy mam drzwi do gtv6 będę musiał odpisać nie mam.. a jaki tu sens ? A do kolegi emcio. Tak masz racje specialnie mam taki dystans. Jestem największym producentem takich dystansów i to jest moja personalna vendetta przeciwko koledze poguś ( tu kończe sarkazm i mówię prawdę ) któremu zazdroszę przepięknej belli z najlepiej obszytą kierownicą jaką w życiu widziałem ( tu znowu zaczynam sarkazm ) i postanowiłem mu tego nie udostępniać :cool: muhahaha taki zły jestem.

@Kacu: Bardziej chodziło o linki do nakładek na pedały, więc Kacu - bez spiny :)
@poguś: pytasz o te dystanse co najmniej 3 raz (na tym forum, a zadawałeś jeszcze pytania na ał), więc obawiam się, że nikt z czytających sprawy dotyczące łodzian po prostu takowych nie posiada, bądź nie jest w stanie ich udostępnić. Może warto zapytać na ogólnopolskim/bazarze? może ktoś nawet sprzeda po taniości 1 dystans?
@emcio: może wypożyczysz koledze taki dystans skoro jest to jedynie kwestia niekoleżeńskości innych użytkowników forum - wykaż się szlachetnością i przyświeć nam - zaściankowemu plebsowi forumowemu - przykładem, aby kolega już więcej szukać nie musiał.

Oj tam no ale ja zacząłem temat a linku nie było i nie ma więc dalej nie wiem o co Mariano chodzi ;p poguś z tego co sie orientuje to mój facet od wymiany opon ma dystanse w zakładzie nie mam zielonego pojęcia jakie bo słuchałem jego rozmowę z klientem co starym bmw 7 przyjechał i że dystanse nie mój klimat nie wsłuchiwałem się. Mogę dać numer przedzwonisz ale nie wiem czy to pomoże

Zupełnie nie rozumiem o co chodzi Mariano. Obstawiam, że wynika to z tego, że nie śledzi alfistilodz.pl, i nie wie, że emcio deklarował tam, że sam wykona nakładi na pedały, i to w dodatku za flaszkę. Kacu6na9 odbił więc piłeczkę do emcia tutaj, bo ten zarzuca brak koleżeńskości. Tyle.

Kolego poguś tak jak rozmawialiśmy:
-zapieczone łopaty http://www.forum.alfaholicy.org/156/15339-rozruszac_zapieczone_lopatki.html
-wężyki podciśnienia sparciałe do wymiany
-zbiornik podcisnienia szwankuje http://www.forum.alfaholicy.org/166/87399-gdzie_jest_zbiornik_podcisnienia_jtd.html

Koledze raczej zależało na bez kosztowej pomocy kogoś z forum bo jakby chciał jechac do serwisu po fachową pomoc pojechałby do chłopakow z Wileńskiej gdzie się znaja na rzeczy
rozwiązane: pęknięty wężyk od podciśnienia znajdujący się za silnikiem, taki krótki ok. 15 cm.
Dystans prawdopodobnie zostanie użyczony od jednego z forumowiczów, więcej truć nie będę :)

Ostatnia edycja:
Kacu6na9 i Bajon o to mi chodziło,

ps, chyba że może przeoczyłem te linki do dzieła, to sory za zamieszanie ;)

ps2. Largo bez problemu ogarnął mój przekaz :P

A ja nadal nie ogarniam o co chodzi :)

Moje pytanie do emcia było pytaniem retorycznym. Żadnych nakładek nie wykonał, i pewno nigdy nie wykona. Narobił ludziom nadziei na ładne i tanie nakładki, a potem się wypiął.

rozwiązane: pęknięty wężyk od podciśnienia znajdujący się za silnikiem, taki krótki ok. 15 cm.
Dystans prawdopodobnie zostanie użyczony od jednego z forumowiczów, więcej truć nie będę :)

Pogus podjedz kiedy chcesz ale do niedzieli muszę mieć go z powrotem, potem dopiero za dwa tygodnie będzie taka opcja...tel masz w profilu

Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..

Pogus podjedz kiedy chcesz ale do niedzieli muszę mieć go z powrotem, potem dopiero za dwa tygodnie będzie taka opcja...tel masz w profilu

Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..

nie mogę znaleźć tegoż numeru :P chciałem podskoczyć dzisiaj

Emcio się kiedyś "wziął" za breloczki... Po długim czasie chyba tylko 1 osoba je ujrzała bo reszta dała sobie już spokój.

Akurat w kwestii breloczków to mogę potwierdzić dobrą robotę bo wciąż taki mam przy zapasowym kluczyku (od ponad roku). Na jednym ze spotkań niedzielnych miał je tak jak obiecał i można było kupić. Później były też na allegro.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót