Spotkanie noworoczne! 09.01.2011 (Niedziela) 17:00! 3Stawy parking NIEBIESKI!

• Autor wątku Autor wątku Izane
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Kurcze jutro będę w Krakowie na uczelni i tak mnie korci żeby podskoczyc do Was na zlot poznac brac Alfisti z innego województwa;D dzis byłem na podkarpackim spocie noworocznym a jutro chetnie bym się u Was zjawił tylko nie wiem czy dam radę;/ Zajęcia mam do 18 itp:/

Bociek na przejażdzka moga liczyć? i se podotykać :D

Adam$ u gebelsów jest Ja?

Ps ma ktoś może kontakt spray do pożyczenia? :D albo jak ma kajś w pobliżu to mi kupi i mu oddam kasa w niedziela?
Adams jutro ok.12 jedzie do gebelsów ,gdyby tak ktoś po mnie wpadł to bym też się zjawiła

no katka - jo byda
trza było łod razu godać
i wyściskaj tam tego gebelsa
"a u nos w nimcach ..." :D

ja Bociek dzięki ,pozdrowiłaćh go i godoł że jutro i tak jeszcze do Ciebie i Robaka dryndnie na pożegnanie :D

mogę podłączyć każdego ale mam czas do 18 bo moja kobieta pracuje na 3-stawach i jedziemy na WOŚP . I ostrzegam że jedyne auto jakie podłączałem jest moja alfa 156sw nie daje gwarancji że uda się z innymi , ale na zdrowy rozsądek powinno działać z wszystkimi . Także do jutra i zapraszam do czarnej 156 sw black edition

napisałbym jeszcze wiadomość do marcin_sc ale numer mam na innym telefonie ma ktoś kontakt do niego ??

Ostatnia edycja:
witojcie:) Jo tyż raczej byda - wreszcie, bo my sie dawno niy widzieli a bocian to juz chyba mniy zapomnioł tak samo jak to jak mój cyferblat wyglondo:P Najprawdopodobniej z marshallem przyjadymy. Dbom o wos, bo ponoc mu jeszcze jakaś kwaretka albo połówka z wesela łostała:D

no zapowiada sie ze moze i ja sie pojawie:D jak niezabladze;pp

napisałbym jeszcze wiadomość do marcin_sc ale numer mam na innym telefonie ma ktoś kontakt do niego ??

czytam, czytam nic się nie martw, nic nie pisałem bo nie wiem czy dam rade...i jeszcze pasowało by umyć:wacko:

ale dzięki za pamięć :thank_you2:

No to bawcie sie tam.Jo o tej godz.to już byda u nos w niemcach :D

no chłopy szkoda mi Wos, bydymy o wos pamintac przi wuszcie...

wto biere grill??

pzd.

Być może też się pojawię jak nie zabłądzę hehe :P
No i musze umyc bellę bo koloru nie widać....

witam ja napewno sie pojawie moge miec male opoznienie bo nie mam pojecia gdzie sa te 3 stawy :P

Do zoboaczenia

mam mam tak ze bede napewno dzwonil jak cos bedzie nie tak :P a czy ktos z krakowa jedzie ?? to bym sie zabral z jakas ekipa :P

P.S
Dzieki za info :)

mam mam tak ze bede napewno dzwonil jak cos bedzie nie tak :P a czy ktos z krakowa jedzie ?? to bym sie zabral z jakas ekipa :P

P.S
Dzieki za info :)

Jaworzno 16:20 przy macdonaldzie sie spotykamy jak chcesz wpadnij na PM moj numer dryndnij cy bedziesz poczekamy na ciebie

Amortyzatory
Powrót