Spotkanie-Grill ZGorzelec!!

Auto
Alfa Romeo 146 1.9TD Alfa Romeo 147 1.9jtdm 16v
Siemka!! Tak jak w temacie: wraz z kolega ze zgorzelca, użytkownikiem naszego forum, postanowiliśmy zorganizować małe spotkanko. Jeśli ktoś jest chętny na spotkanie/grilla ewentualnie* , to pisać pod tematem, bądź na PW do mnie. Jak narazie, jest nas dwóch. Wszystkich chętnych ze Zgorzelca i okolic zapraszamy :)

Date ustalimy jak będzie chociaż kilka osób. Im więcej=tym lepiej :)
Pozdro.

W sumie też już będę w PL ,tym samym jak macie gdzieś miejsce to można cosik zmontować albo sami albo z rodzinami jakiś grill możemy dać radę;P

Proponuje sami ewentualnie z kierowcami hahaha :D miejsca nie mam moze wy cos macie?? Myslalem tez odrazu o dobrej grupowej fotce ; D

Trzeba będzie coś pomyśleć bo w tej naszej wielkiej metropolii to ciężko jakaś fajną miejscówkę znaleźć ;) A do fotki to też trzeba będzie jakieś dobre tło poszukać hehe ;)

Dowiem sie czy nad czocha na plazy nam facet pozwoli sie wbic na chwile i na tle zamku fajne by wyszlo foto ^^ jak narazie widze 7alf xd ciekawe czy kazdy chetny by byl ;)

Powiedz w którym miejscu chcesz wjechać. Nie lepiej jest wjechać na podwórko na prawo od bramy gdzie masz widok
na wieżę zamkową i wejśćie.

Siemanko :D pisze sie też na spotkanie.. i nawet moge zaoferować fajne miejsce ...mam dość duży plac przed warsztatem...teren zamkniety, ogrodzony tak ze nikt nie bedzie burzył...śmiało mozna grila zrobic nawet kilka...tylko problem w tym ze nie mam bierzoncej wody ehh.. plac jest w Leśnej... a temat czocha jest otwarty bo znam włascicieli, tak ze moze wyjsc z tego całkiem fajny spocik.. w okolicach są fajne trasy i widoki...

n.lukasz mnie zna tak ze moze cos dopisac... aaa a warsztat bedzie otwrty tak ze kazdy z chetnych bedzie mógł wjechac na podnośnik i zbaczyc co sie dzieje z jego Alfinką :P
\

problem jest jeden ze w niedziele 8.06 jade na niemcy na 2 tygodnie ... DECYDUJCIE !!!

pozdrawiam:victory:

Jak mówię Boże Ciało wchodzi bardzo mocno w grę.Wtedy mogę się pojawić na jakimś spociku:) wrr

Szkoda. Najwyzej jak wrocisz. Ktorych wkascicieli znasz? Ja mowie o plazy tej co sie przejezdza obok zamku jakies 500m i sie skreca w lewo i jest taka bardzo wartepiasta droga. Kase pobiera tam starszy pan z broda i jest tam przystan zeglarska ;) na trawce by sie ustawilo alfy i na tle zamku panorame strzelilo ^^ gril u ciebie bylby ok tylko czy wejdzie tam z 10aut??? Sam bede na dwa autka ; D

No wlasnie mowilem o bozym ciele bo wolne chyba kazdy ma ale kolegi nie bedzie ;/ no chyba ze zostanie przeglosowany :p

Również mi się wydaje że boże ciało było by idealnym dniem o ile również innym by pasowało, może trzeba by było jakaś listę w tym temacie zrobić i aby każdy kto chętny żeby się wpisał. Co do grila u kolegi djsilo to fajna sprawa no ale jak kolega wyjeżdża to trochę lipa ;/, może innym razem, chyba że coś się zmieni. Jeśli ogólnie gril nie wypali 19 to zawsze można się tylko spotkać i wybrać się na wycieczkę na Czoche i okolice ;)

Ostatnia edycja:
Myślę ze do Bożego ciała wróci .spokojnie 10 aut wejdzie do niego. Jak coś to się pisze.

Sent from my Lumia using Tapatalk

Panowie ...ogółem mamy dobry plan do zrealizowania... ja daje plac do zabawy i załatwie tą czoche z tym zamkiem ... trzeba jakąś liste zrobic jak kolega wczesniej pisałe....moze Ty łukaszu sie zajmiesz tym ??

A co do mojego wyjazdu to jest pod znakiem zapytania w takim wypadku .. :P:P

Mi na plac wejdzie 20 ładnie poukładanych aut bez problemu...ogarne podkosze trawe i bedzie cacy :D:D szukajcie ludzi i kamerzysty dobrego ..:D:D czekam na wpisy :D

Kamerzysta to kazdy z nas hahahaha :D ja sie tez pisze. Oby byla ladna pogoda to dzien wczesniej w ruch pojdzie wosk :D to kto robi liste? Haha XD kazdy cos kupi i bedzie grill :D pierw trzeba do dnia 15.06 zrobic liste 16 do wieczora sie zrobi liste co kto kupuje i tyle :p mozemy sie spotkac w niedziele po poludniu gdzies w zgorZelcu na wstepne zapoznanie i planowanie. Co wy na to? Tak kolo 17.00 ??

Miejmy nadzieję że pogoda dopisze bo ja również muszę autko umyć heh ;) Można się spotkać w niedziele i obgadać sprawy, jak by co to mi pasuje :)

Oki to dawac na 17.00 na parkingu pod leroyem :D bede czekac na koncu ktoryms z autem z avatara ;)

Jeżeli chodzi o moje zdanie w tym temacie ..to proponuje by kazdy kupił swój prowiant. Po pierwsze praktycznie sie nie znamy a po drugie nie znamy swoich zapotrzebowań. Wiedz zróbmy tak by nikt nie był urazony. :D:D

Na niedzielne spotkanie w Zgorzelcu pisze sie ...ale tylko wtedy jak nie pojade do niemiec.... :///

Tutaj jest wstepna lista:

1- czosnek1802
2- 147
3- NightDay
4- n.lukasz
5- djsilo

Narazie nie wielu nas ...tak ze trzeba zaproscić kilka osób...

- oferuje grila, miejsce na nasze autka i moze uda mi sie skombinowac jakie siedzenie do grila... ale fajnie by było jak byście zabrali cos ze soba :D:D

a co do pogody... no nie ma wyboru ...tel do Boga i sie załatwi... :D:D

trzeba nam ludzi tylko :victory:

Wszystko zależy od tego czy wymienisz mi rury od turbo czy nie

Sent from my Lumia using Tapatalk

To w takim razie Panowie spotykamy się w tą niedziele pod leroyem, kto zechce to wpadnie i ustalimy co i jak ;) No i pozostaje nam mieć nadzieję że uzbiera się jeszcze kilka osób :)

Amortyzatory
Powrót