• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spotkania Żywiec i okolice -...

ale plama, myslalem ze to dzisiaj... wrocilem wlasnie z wyjazdu, przebralem sie i mialem wyjezdzac do sklepu i do was, i zerknalem tutaj

"szczesliwy czasu nie licza"

do trzech razy sztuka.

pozdrawiam i mam nadzieje ze kiedys uda sie dojechac

haha

Noo , plama jak cholerka .Tak miałeś blisko ;)

Jak to juz po ?????

P.s.
Mialem plan ale jednak zdrowie corki wazniejsze

Ale nadrobimy mam nadzieje maxiu
:cool:

Zdrowie najważniejsze , a grill jeszcze będzie :D

Też dzięki za ogarnięcie grillowej kuwety i pilotowanie na miejsce. Do następnego

Ostatnia edycja:
mam bardzo pilna sprawe, kupilem radio do auta i nie wiem jak to podlaczyc, moze ma ktos jakiegos magika ktory mi to podlaczy dzis/jutro. na lesniance i kolo strazy poddali sie :-)
z gory dzieki za namiary na kogos

A w LOK-u pytałeś , zadzwoń do nich(33 861 21 14) i zapytaj , może dadzą rade ? co to masz za wynalazek ,że nikt nie wie jak podłączyć ....

mam bardzo pilna sprawe, kupilem radio do auta i nie wiem jak to podlaczyc, moze ma ktos jakiegos magika ktory mi to podlaczy dzis/jutro. na lesniance i kolo strazy poddali sie :-)
z gory dzieki za namiary na kogos

Ja bym Ci to podłaczył ale ani razu mi nie odmachałeś jak Cie mijałem :)

My nie dojechaliśmy - sprawy rodzinne zreflektuje sie krzynką browara następnym razem :)

ty mnie mijales pickupem kiedys na ekspresie w bielsku ? brat wtedy jechal

no mysle ze jak nie znajde nikogo to bym moze odwiedzil kozy .... :)

tymbardziej ze kiedys mi poleciles ta alfe ktora w pozniejszym czasie okazala sie nie dokonca taka super hiper :P

radio zrobione w 5 min wczoraj wieczorem przez mechanika za plotem, wystarczy jeden kabel podlaczyc;) dzieki Madmaxa za namiary i zainteresowanie:)

;) tak to czasem bywa , daleko się szuka a pomoc jest blisko .

Robimy coś 9go lub 10go sierpnia ?

Obczaje dobrze kalendarz jesli bedę miał wolne to możemy grila u mnie zrobić.

jak będziesz czaił na forumowym to może być kłopot :lol:

Amortyzatory
Powrót