• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Spotkania Wieluń :)

na 99% nie sprzedaję :) a jak już to tylko na AR :P remont mieszkania wyciąga ze mnie ostatnie grosze :D

Na jakąś niedziele jestem jak najbardziej za - może 16 Listopada? Jak tam wam pasuje?

Jak wcześniej - ja odpadam, nie będzie mnie w domu ;)

Ja 16 też odpadam małe święto w rodzinie ale może 23?;)

no to jest nas 4 ;d mam nadzieje że się więcej uzbiera ;)

Zwoli, dzięki za wiadomość, ale ja 23 nie dam rady. Alfa u mechanika i raczej dopiero pod koniec miesiąca ją odbiorę. :(

Bzyku jak coś podjedź innym autem :) Złapiesz bakcyla to później Alfą podjedziesz :P

Widzę że jakaś tam grupa się szykuje na tą niedzielę :D

o której to nie wiem jeszcze, na pewno po południu :) A gdzie ? Koło muzeum :P Łukasz teraz się upewniłem, kupiłeś 155 czerwoną :D bo parę razy na mieście Cie widziałem, ale nie byłem pewien :D

miejsce te co zawsze;) ewentualnie jak by padało to pod wiaty podjedziemy,ale najpierw koło teriana zbiórka ;)
Godzina może 14-15?
Bo o 16 już ciemno ;D

Pany to jak się widzimy w tą niedzielę? 14:00 wam pasuje? Myślę że godz. faktycznie odpowiednia i jeszcze widno :D

kurde zapomniałem że w niedziele mam 2 zmianę:( ale jeśli zaczniemy o 14 to wpadnę na chwile ;)

ja będę na pewno 14 może być ;)

no jak zaczniemy od 14 to luz trochę się spóźnię do pracy, praca nie zając nie ucieknie :).

Amortyzatory
Powrót