• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spotkania Wieluń :)

pawciu87

Nowy
Auto
BMW F31 318d
W końcu się zdecydowałem i dałem pierwszy krok:) Mam nadzieję że będzie to taki wspólny temat by zjednoczyć zapaleńców z miasta i okolic :) Chłopaki trzeba jakiś mały zlocik przed zimą zorganizować... co myślicie o przyszłym weekendzie 23,24 listopad 2013? Piszcie jak wam pasuje, na pewno się jakoś dogadamy :)

Pozdrawiam Paweł

Barth chyba widziałem twoją alfe 1 listopada w Dalachowie ale mogę się mylić ;)

koło której wam pasuje i dokładnie kiedy (ja się chyba jakoś dostosuję)? bo myślę że miejsce to stary dobry parking koło muzeum, albo plac legionów... co wy na to?

chyba w sobote 23 będzie ok co ? a jeśli chodzi o godzinę i miejsce to mi wszystko jedno :)

myślę że tak bezpiecznie będzie koło godziny 15 - nie za ciemno, nie za widno :P

kurde ale na moim aucie wszystkie rysy będzie widać :P a tak na serio to może być:)

Jestem za! Termin odpowiada, postaram się wrócić ze stolicy ;)

czyli godzina wam też pasuje ? :P

Barth , a Ty byś się pisał na to spotkanko ?

Ostatnia edycja:
postaram się i ja ale to się bliżej weekendu okaze ... jakby co to dozoo

tak dla zachęty wstawiam parę zdjęć z ostatniego spotkania - mam nadzieję że nikt się nie obrazi :)

Załączniki

• PICT0944.jpg
    PICT0944.jpg
    139.7 KB · Wyświetleń: 85
  • PICT0945.jpg
    PICT0945.jpg
    139.3 KB · Wyświetleń: 81
  • PICT0947.jpg
    PICT0947.jpg
    112 KB · Wyświetleń: 82
  • PICT0948.jpg
    PICT0948.jpg
    114.9 KB · Wyświetleń: 77
  • PICT0952.jpg
    PICT0952.jpg
    146.1 KB · Wyświetleń: 80
  • PICT0953.jpg
    PICT0953.jpg
    143.6 KB · Wyświetleń: 68
Wstępnie piszę się na spotkanie i dam znać jeszcze w piątek.
PS. dobra ekipa :)

Barth jak bedziesz jechał na 100% daj znac, spotkamy sie w Praszce i podjedziemy razem :)

Ja również postaram się podjechać. Nie wiem tylko jeszcze o której skończę pracę w sobotę więc mogę się chwilę spóźnić ;)

Amortyzatory
Powrót