• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

spotkać się warto

No cóż, takie zdarzenia drogowe są są irytujące bo jedziesz sobie spokojnie a nagle przed Tobą auto się zatrzymuje.

Aluzja Franka dotyczyła tego, że blachy w 147 wyginają się znacznie bardziej niż by to sugerowała siła uderzenia.

A na zlocik możesz jakimś innym autkiem przyjechać ;)

Ostatnia edycja:
No i klops :( nie będę na zlociku :( moje autko ała :(

A już myślałem, że w końcu poznam właścicielkę siostry bliźniaczki :( ale chyba jest jeszcze dla niej nadzieja, bo szkody powierzchowne:confused:

- - - Updated - - -

czy to ta xsara, którą widać w tle? nie wygląda na zniszczoną

tak to ta xara w tle połamany tylko zderzak i brzeg klapy ciut wgięty

- - - Updated - - -

Lepiej bym tego nie ujął;) Dzięki drift-r!

Jasne....

- - - Updated - - -

Na zlocik nie wiem czy przyjadę,na razie mi smutno.Może z synem...jego alfą,jak bedzie miał czas i chęć.

Ostatnia edycja:
Klara ale ściema z tym autem. Pewnie na spocik się nie chciało przyjechać i specjalnie ta kolizja:mad:
Oczywiście to jest żart jak by ktoś nie zatrybił:confused:
A na poważnie to bardzo mi jest przykro z powodu tego auta.
Parę ładnych lat temu miałem Renault 19 tak pięknie ja sobie zrobiłem (piękny gładki tuning) i hu... poślizg na lodzie i fura do kasacji, 6 miesięcy pocieszyłem się jej wyglądem :mad:

Klara,przyjedź na spot a my Cię pocieszymy nie martw się:) Szkoda,że wydarzyło się takie cuś,ale nie da się wszystkiego przewidzieć niestety.

po 2 dniach poszukiwań w internecie odpuściliśmy ;)
zatrzymamy się raczej w Szczecinie ;) jeszcze tylko 12 dni..

drift-r mam nadzieję, że pojawisz się 147ka a nie jakimś tam francuzem ;)

Witam, ja również piszę się na spocik, o ile nic nie stanie mi na drodze.

Mam pytanie: czy posiada może ktoś ze Szczecina overboost do 147 1.9 JTD? Potrzebowałbym do podmianki.

Tzn. pytałem czy ktoś posiada może drugi sprawny, gdyż tak bez kanału i odrobiny czasu to ciężko wymienić. Mechanik postara się załatwić na podmiankę, ale mimo to chciałem się podpytać.
Dzięki za chęci.

ja w nocy z czwartku na piatek około 2 rozciągam skrzydła w 147 i wylatuje na Szczecin.
Planowany czas lądowania w szczecinie ok 8:30 ;)
Jeśli o mnie chodzi może być piatek ub sobota w sumie obojętne ;)

Amortyzatory
Powrót