• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

spotkać się warto

Jednak udalo sie spotkac. spora zasluga w tym pobliskiej stacji Orlen :).

Tak, cieszę się że znaleźliście czas na odwiedziny i odciągnęliście mnie od mojej ciężkiej pracy:P Przy okazji miło było nacieszyć oko Twoją bellą po remoncie:) Ale jednak ta czołówka z promem zrobiła swoje:P

Oglądałem tą http://allegro.pl/1-9jtd-m-jet-140km-design-giugaro-serwis-6biegow-i1737577503.html w Morzyczynie. Cały przód -malowany dwukrotnie :/

To wersja która najbardziej by mi pasowała 156 SW po FL 1,9 jtd z 6 biegową skrzynią.

Najgorsze jest to, ze trudno szukać auta nie mając auta, więc głownie przeglądam internet. Jakbyście widzieli gdzieś taką 156 po FL, albo przed FL ale ze 140 konnym silnikiem to proszę o info.
Oglądałem taką przed FL w komisie na Piastów - z zewnątrz bardzo ładna - wewnątrz mocno dobita :(

Ja szukałem swoją bardzo długo- zdecydowałem się w końcu nie wybrzydzać za bardzo i znalazłem- 250km od Szczec (ustaliłem że dalej jak 400km nie jadę)- faktycznie bez auto to jest masakra, przez jakiś czas sam przerabiałem tak temat- bus, pociąg itp.- po swoją jechałem pociągiem z dwoma przesiatkami 4h ;/ makabra. W zach-pom.kim faktycznie jest niewiele o ile w ogóle. Może to http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-multijet-16v-gugiaro-design-C20168004.html tylko trzeba trochę podjechać- proponuję pekapem ;P napisz koniecznie jak Ci się coś nawinie.

Ja szukałem swoją bardzo długo- zdecydowałem się w końcu nie wybrzydzać za bardzo i znalazłem- 250km od Szczec (ustaliłem że dalej jak 400km nie jadę)- faktycznie bez auto to jest masakra, przez jakiś czas sam przerabiałem tak temat- bus, pociąg itp.- po swoją jechałem pociągiem z dwoma przesiatkami 4h ;/ makabra. W zach-pom.kim faktycznie jest niewiele o ile w ogóle. Może to http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-multijet-16v-gugiaro-design-C20168004.html tylko trzeba trochę podjechać- proponuję pekapem ;P napisz koniecznie jak Ci się coś nawinie.

Kupiłem!. Właśnie tą z linka - już jej nie ma na otomoto ale widzę na wydrukowanej ofercie ze link taki sam jak wkleiłeś. Wczoraj szybka akcja - trip do poznania i powrót na kołach. Poznajemy się :) Jakbyście mijali beżową 156 SW na blachach (jeszcze) PZ to ja, niedługo zmienię na lokalne :)

Ha! No i bomba. Mam nadzieję że uda się niedługo spotkać na jakimś spontanie- jakieś propozycje? ;)

Ja już ze Szczecina wyjechałem bo jutro rano wyjazd na Zlot w Biłgoraju, ale jakoś pod koniec sierpnia powinienem być znowu w Szczecinie więc może wtedy jakiś zorganizujemy większy?

Poniedziałek wieczór na spontan pasuje- ja się piszę- jak reszta towarzystwa??

Ja niestety muszę odmówić, a chciałbym... Niestety siła wyższa

Ja również może wpadnę w poniedziałek..

skuler, jak tam?- pochwalisz się w poniedziałek?? ;)

To jak panowie - o której się spotykamy na Wałach? 20.00? 21.00? Dajmy czas tym, którzy będą w poniedziałek na powrocie z długiego weekendu..;)

Proponuję 20.30..

Mi również pasuje (z możliwym poślizgiem ;P)

Amortyzatory
Powrót