• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

spotkać się warto

Te ziomeczki! A jakieś grille bierzemy?? Bo raczej troszku tam posiedzimy a i na ciepło coś zdało by się podjeść.

Ja też wpadnę o 12.30 pod Tesco. Co do grilla to zapewne będzie można kupić coś do jedzenia.. ale pewny nie jestem :)

tym jedzieniem na samym zlocie ciezko moze byc
ale niedaleko pasow sa osiedla wiec tam ewentualnie jakies sklepy

Z tego co wyczytałem chłopaki z Piły nie przyjadą-są ciepłolubni ;)

Ja jutro po Tesco będę leciał od strony Szczecina, więc może na trasie się z kimś już spotkam ;)

Z grilem może być ciężko, bo pogoda nie jest zachecająca... Ale ja biorę rodzinkę i wpadam:)

Nie było najgorzej :) Można powiedzieć że pogoda częściowo dopisała... tylko wiatr troszkę wqrwiał ;)

to co, to moze jakies ognisko na polanie harcerskiej by sie zrobilo jakos niedlugo? :D

Można by było tylko teraz licho z czasem - nastepny weekend święta, a później pod Poznań ;P

sadze ze w weekend majowy duzo ludzi wyjedzie gdzies z rodzinkami i frekwencja moze byc niska

sadze ze w weekend majowy duzo ludzi wyjedzie gdzies z rodzinkami i frekwencja moze byc niska

Też tak sądzę :) W dodatku maj to miesiąc w którym są komunie, więc prawdopodobieństwo niskiej frekwencji w weekend jest duże :)

Ale w czerwcu... :) Powinna być odpowiednia pogoda (zaznaczam! POWINNA ;) )

Amortyzatory
Powrót