spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
może ktoś potwierdzić godzina 14.00 na Wałach?

Foty z dzisiejszego spontana:)

Załączniki

• IMG_0946.jpg
    IMG_0946.jpg
    117.7 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_0947.jpg
    IMG_0947.jpg
    98 KB · Wyświetleń: 75
  • IMG_0948.jpg
    IMG_0948.jpg
    85 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_0949.jpg
    IMG_0949.jpg
    99.6 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_0950.jpg
    IMG_0950.jpg
    116.1 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_0951.jpg
    IMG_0951.jpg
    120.7 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_0952.jpg
    IMG_0952.jpg
    116.1 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_0953.jpg
    IMG_0953.jpg
    123.2 KB · Wyświetleń: 65
  • IMG_0954.jpg
    IMG_0954.jpg
    114.8 KB · Wyświetleń: 67
Łukasz, jeszcze raz dzięki za transport :)

Widzisz - jednak nie było tak źle jeśli chodzi o frekwencję. A i pogoda wciąż przyzwoita.

Łukasz, mijaliśmy się chyba za wiaduktem na Wilczej ok. 17, co?
Jechała za Tobą czarna 166 - domyślam się, że to ta na felgach od TI (ze zdjęć).

Łukasz, jeszcze raz dzięki za transport Widzisz - jednak nie było tak źle jeśli chodzi o frekwencję. A i pogoda wciąż przyzwoita.

Spoko polecam się na zaś :) Frekwencja udała się racja hehe

Łukasz, mijaliśmy się chyba za wiaduktem na Wilczej ok. 17, co? Jechała za Tobą czarna 166 - domyślam się, że to ta na felgach od TI (ze zdjęć).

Tak mijaliśmy się.Pisałem o tym w widziana... Ta czarna to śliwka bardziej kolegi dawid007.Felgi zaj..ste ma:P

A ja znowu w pracy

Trzeba było się zerwać jak jeden z kolegów hehe

My z Łukaszem spotkaliśmy się na światłach na Wilczej :P

Dzięki panowie i panie za miłe spotkanie dobrze jest czasem posłuchać ludzi którzy znaja się na temacie i obejrzeć kilka belli od prawdziwych fanów marki,Szkoda tylko,że było nas mało a tyle Alf mijałem w Szczecinie, widać nie każdy czuje bluesa (:

Wiem trudno oczekiwać żeby każdy właściciel Alfy Romeo był Alfaholikiem,a czasem obowiązki przyćmią przyjemności, coś o tym wiem.

Spoko, kiedyś po szumnych zapowiedziach stawił się tylko Kubas, ja i jeszcze dwu kolegów :)

Alfaholizm jak każdy olizm (np. alkoholizm, seksoholizm) jest sprawą zagrażającą podstawowej komórce społecznej jaka jest rodzina. U mnie tego problemu nie ma bo moja piekniejsza połówka to też Alfaholiczka (taki szczęściaż ze mnie), niestety na razie jest ona mało mobilna więc by jej nie drażnić nawet nie wspominam o spotach itp...

Powtórzę się.Jeden z kolegów zerwał się z pracy by zajechać więc jak się chce to można.Nie mówię że każdy ma być obowiązkowo ale raz na ruski rok mógł by ruszyć tyłek z domu:P:)

W niedzielę? Przerwał mszę i przyjechał:P

Amortyzatory
Powrót