• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Chętnie bym wpadł tylko ustalcie dokładnie kiedy mi w sumie i sobota i niedziela pasuje. Pozdrawiam

To spotkajmy se na pierwszym parkingu po lewej stronie na Pasie na Chociwel ''Chociwelska''
godzina może być 14.00 :)
...

Jak dla mnie może być,ciekawe jaka pogoda będzie
A w sobotę czy niedziele?

Jak dla mnie bomba tylko właśnie sobota czy niedziela?? "chociwelska" świetny wybór zawsze to troche bliżej dla mnie :D

A ja postaram się dostosować, mam małe plany w weekend ale myślę że dam radę.

Skoro wszystkim pasuje zajazd na Chociwelskiej, to teraz pytanie kiedy sobota czy niedziela?
Głosujmy niech każdy się wypowie większość wygrywa :)

Sobota 14.30. Zajazd na "chociwelskiej"

To wychodzi że trzech chyba że jeszcze ktoś dołączy... (sobota 14:30)

Mogę zabrać laptopa z kablem do rozszerzonej diagnostyki OBD2, więc wam błędy mogę pokasować i brykę podrasować :D
Może to was zachęci :P

Ja też podjadę tak jak pisałem o 14.30 :)

Amortyzatory
Powrót