• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja jestem jak najbardziej za ;) nie wiem czy nie będę u rodziców ale wtedy bym dołączył po drodze albo już na miejscu

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Termin tak odległy, że ciężko się określić ;)

Mi niestety nie pasuje:( Ale gdybyście mieli przekładać z jakiegoś powodu to ja chętnie piszę się na 26.03 albo 02.04 ;D

No właśnie jest? Czy robimy coś za tydzień??

Panowie, jak zawsze co roku szykuje się otwarcie sezonu na lotnisku w Chojnie (02.04.17) będące jedną z imprez, którą z przyjemnością mogę polecić. Jak zawsze zebrane fundusze z wyjazdu do strefy publicznej lub startach w 1/4 mili (całość legalnie, fotokomórka, każdy otrzymuje swoje czasu, start za pomocą transformatora świetlnego identycznie jak na torze) są zbierane na cele charytatywne.

Ja na pewno będę, na kogo mógłbym liczyć?

https://www.facebook.com/events/732763666887951/

Panowie, jak zawsze co roku szykuje się otwarcie sezonu na lotnisku w Chojnie (02.04.17) będące jedną z imprez, którą z przyjemnością mogę polecić. Jak zawsze zebrane fundusze z wyjazdu do strefy publicznej lub startach w 1/4 mili (całość legalnie, fotokomórka, każdy otrzymuje swoje czasu, start za pomocą transformatora świetlnego identycznie jak na torze) są zbierane na cele charytatywne.

Ja na pewno będę, na kogo mógłbym liczyć?

https://www.facebook.com/events/732763666887951/

Może ja bym się wybrał ;)

A w sumie mogę się przejechać :)

A w sumie zapraszamy bardzo miło! ;)

Poniżej wklejam szczegóły dla osób bez facebooka, nasze wydarzenie (http://bit.ly/wyjazd_chojna)

Ciao Ragazzi,

w najbliższą niedzielę odbywa się otwarcie sezonu na lotnisku w Chojnie, podczas którego organizowane są wyścigi na 1/4 mili z pełnym starterem, rejestratorem podczas, których oprócz oficjalnego rankingu otrzymacie także wydruk z Waszymi wynikami.

W tym roku start jest darmowy, natomiast wjazd na strefę pokazową (zamkniętą) będzie zapewne płatny (rok temu ok. 20-30 zł), zaś zdobyte zyski są przeznaczane na cele charytatywne.

Sama impreza jest jedną z najlepszych w naszym regionie i jedyne co można jej zarzucić to fakt, że odbywa się zdecydowanie zbyt rzadko! Tego roku impreza będzie organizowana we wspólpracy z Race City.

• 9:30 wyjazd z Polic (zbiórka pod parkingiem przy MOK)
• 10:00 wjazd ze Szczecina (zbiórka na parkingu znajdującym się salonem Mercedes-Benz DDB Auto Bogacka, Mieszka I 30).
Jeżeli ktoś przewiduje się spóźnić, wyślijcie zawsze do mnie wiadomość.

Super.ale chcialbym zapytac wlascicieli Alfinek z poza Szczecina o jakis zlot?Rozumiem idee zlotu ZS ,spotkajmy sie tu i tu i jedzmy tam,to tylko kilka KM.Chcialbym uczestniczyc w takim zlocie ale...woj zachodniopomorskie to sie ciagnie od Szczecina na zaaachoood.Do Szczecina to ja mam 100km,do Chojny nastepne kiladziesiat i powrot?KILKASET,nie Km ale czasu!A zloty sa robione dla mieszkancow zachodniej krawedzi wojewodztwa,czyli Szczecin plus 5 km.Moze jakis zlot w centrum wojewodztwa?albo osobny dla Alfinek spoza Szczecina?

Witam,
Kiedy następne spotkanie ?

Hej a gdyby się spotkać w weekend nad jeziorem gdzieś w okolicach np. Drawska?

Amortyzatory
Powrót