• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Spot - Wrocław

KoRaD

Nowy
Auto
BYŁA: Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB, JEST: rower
Cześć wszystkim!

Będzie ktoś chętny spotkać się w najbliższym czasie, żeby spędzić jakoś "motoryzacyjnie" wolny czas?
Pytanie do każdego, ale szczególnie cieszyłbym się, gdybym mógł porozmawiać z posiadaczem GTV 2.0TB, 3.0 lub 3.2. Sam poruszam się uturbioną dwójeczką i zastanawiam się co dalej.. :)

Ruszmy się gdzieś Panowie i Panie!

Co prawda nie mam GTV-ki, ale też 6 cylindrów ;) Jeśli termin byłby jakiś fajny, to chętnie mógłbym gdzieś podjechać, poznać ludzi :)

Jest założony temat odnośnie spotu we Wrocławiu. Widujemy się zawsze w każdą środę o 19 na parkingu pod halą Orbita. Inaczej pod milenijnym. Nie róbmy bałaganu.

Wysłane z mojego HTC Desire 530 przy użyciu Tapatalka

229.jpg

Wiesz o co chodzi że ludzie z poza wrocławia też by chętnie się spotkali a pracują, temat jest dobry chyba że na dolnym śląsku zrobiła się tylko zamknięta grupa środowa pod mostem... Ja jestem za i mile widziana sobota lub niedziela spota można skręcić wszędzie, wro, świdnica, wałbrzych, dzierżoniów czy też góry sowie. Można zrobić kiełbache gdzieś na grilu..

To Mateusz dawaj do Wro, ja akurat wpadam na weekend, a mamy prawie bliźniaczki :)

Trzeba zebrać większą grupę, ja chętnie pomacam 159 i ogólnie poznać tych których nie poznałem

Z chęcią bym się pojawił 159'ką, środy mi odpadają, ogólnie w tygodniu ciężko z jakimś wolnym terminem. Jestem jak najbardziej za weekendem. Namówię kolegę aby wpadł swoją GT 3.2 :-)

W środy jest nas najwięcej. Jestem w klubie ponad dwa lata i zawsze były spoty w środę o 19tej i wtedy wiem że było nas najwięcej chętnych nie tylko na spot ale i na grilla i inne imprezy. Wpadnijcie jutro jak da radę to poznacie ludzi którzy często walą na grilla w klubowym towarzystwie. Są alfy od GTV do 159

Poza tym ja jutro będę na spocie bo chce poruszyć temat wspólnego wyjazdu do Jarocina na zlot charytatywny Alfa Romeo dla dzieci z fundacji. Jest i czym mówić bo będziemy jechać kolumną zabezpieczona przez służby mundurowe. Zapraszam

A jak dla mnie ten temat jest jak najbardziej ok. W tamtym nawet jak sam temat wskazuje, rozmawiamy o spotach środowych. Wszelkie inne spoty były omawiane w oddzielnych tematach :) Co do weekendu również jestem chętny, o ile moje możliwości pozwolą :P

Zobaczymy ile osób będzie chętnych na weekend, mi ogólnie też pasuje w tyg kończe prace o 18 nie mam mocy na jeszcze jazde godzine do wro i poźniej w nocy wracać... Zrobimy rozpoczęcie sezonu, coś ogarnę

Przyznam szczerze, że nie wysiliłem się wcześniej i nie przeszukałem forum pod kątem już istniejących tematów o spotkaniach. Przejrzałem jedynie pierwszą str. na dolnośląskim, a że nie było żadnego to założyłem nowy.
Poza tym, jak kolega wspomniał, tam mowa o konkretnym, istniejącym wydarzeniu, a tutaj chcemy dopiero coś ustalić.

Zrobiłbym ankietę na temat terminu i miejsca, ale nie widzę tu takiej opcji.. Na pewno nie damy rady dogodzić wszystkim w 100%, ale możemy się dogadać tak, żeby dla wszystkich to było znośne. Też jestem z DDZ, pisałem na początku o WRO, bo nie spodziewałem się takiego odzewu ;)

Poprzedni temat założony był w 2010r i dotyczył środy ponieważ wtedy pod Milą spotykały się różne kluby. Był SQAD, Degeneracja, FSO czy VW. Wszyscy się spotykali i dobrze bawili.
Jeśli chodzi to nie wiem jak jest teraz ale kiedyś była mega zgrana ekipa i spontaniczne decyzje np we środę umawialiśmy się że na week jedziemy do Boszkowa i jechaliśmy na kilka aut przy czym też dołączali się koledzy z okolic Poznania.

Teraz już "umarło" i niewiele ludzi przyjeżdża

Ogólnie pod milą potrafi się coś dziać, ale na pewno nie jest to to samo co kiedyś. Chociaż dla mnie kiedyś to nawet dwa- trzy lata temu. Także wyobrażam sobie jak kiedyś tam było :)

Można spróbować zrobić jednego spota w weekend, żeby więcej ludzi mogło podjechać to się zobaczy czy są chętni na spoty co tydzień w środy. Ja jeszcze nigdy nie byłem owszem, ale się z kolęgą jakoś wybierzemy do Was.

Zawsze kilka/kilkanaście osób co środę się pojawia..

Byłem na spocie pod mostem Milenijny w poprzednią środę. Przyjechało jakieś 10-15 aut. Spotkanie trwało 2-3h. Mi osobiście się podobało.
Nie widziałem, żeby inne marki poza AR się gromadziły w okolicy.

Amortyzatory
Powrót