SPOT Trasami 46. Rajdu Świdnickiego – KRAUSE

jozofek

Nowy
Auto
alfa romeo 156 1.9 jtd 156FL 2.4 JTDm 175 KM było obecnie 159 2.4JTDm Qtronic Ti
Domyślnie Spot trasami rajdu świdnickiego - krause

SPOT Trasami 46. Rajdu Świdnickiego – KRAUSE

03 czerwca2018 | niedziela | godz. 10.30 | Świdnica termin późny ze wzgledu na brak czasu ale mimo wszystko zapraszamy wszystkich chętnych :)

Witamy!

Wszystkich miłośników marki Alfa Romeo zapraszamy na spot objazdowy trasami tegorocznego 46. Rajdu Świdnickiego - KRAUSE.
choć tym razem po raz trzeci przejedziemy po trasie już po rajdzie
Spotykamy się o godzinie 10.30 na parkingu głównym świdnickiego Ośrodka Sportu i Rekreacji przy ulicy Śląskiej 35

O godzinie 11.00 wyruszamy w drogę trasami tegorocznego rajdu.
W między czasie, koło godziny 14 zajeżdżamy na obiadek tym razem będzie to niespodzianka mam nadzieję że każdy znajdzie coś dla siebie

Po obiadku wyruszamy w dalszą trasę . Trasa łącznie obejmować będzie około 100km. A wszystko to malowniczymi górskimi krętymi trasami rajdowymi Powrót do Świdnicy planowany na godzinę 17.00

Spotem tym chcielibyśmy nawiązać do dawnych tradycji wyścigowych naszej sportowej marki jaką niewątpliwie jest Alfa Romeo. A że lokalne drogi są ciekawe, kręte i malownicze to nie trzeba nikogo przekonywać - wszak nie przypadkowo gościliśmy tu wielokrotnie Rajd Polski! Kręte odcinki wokoło TAMY W LUBACHOWIE czy słynna na cały kraj KOSTKA WALIMSKA to tylko część atrakcji jakie czekają na nas podczas tej objazdówki.

wszystkich którzy lubią jeździć swoimi ALFAMI serdecznie zapraszamy , mamy nadzieje że taka forma spędzenia majówki wszystkim miłośnikom samochodów marki

ALFA ROMEO PRZYPADNIE DO GUSTU

LISTA;
prosimy o podanie nicka z forum plus ilość osób w samochodzie

1. jozofek +1

http://rajdkrause.pl/2018/
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/dol..._rajdu_swidnickiego_krause.html#ixzz5EqJZfBjq

Kurde sprawdziłem kalendarz i mam zawody akurat w tym dniu w Srebrnej Górze :|

A ja urlop i zaplanowany wyjazd :fie::shout:
:suicide:

Ostatnia edycja:
1. jozofek + 1
2. sfinkx + 1

Ostatnia edycja:
1. jozofek + 1
2. sfinkx + 1
3. luniuu +1
4. Italiano_Vero + 1

Szkoda, że to niedziela a nie sobota ale postaram się przyjechać. Najwyżej wcześniej was zostawię.

1. jozofek + 1
2. sfinkx + 1
3. luniuu +1
4. Italiano_Vero + 1
5. n.lukasz +1 + dziecko

Ostatnia edycja:
Niestety z przykrością wypadam. Muszę jutro wcześniej wyjechać do pracy. Mam nadzieję, że następnym razem się spotkamy na jakimś spocie.

Nie będę mógł przyjechać . Jutro mam pilny wyjazd:( . Do następnego spotu .

Witam przepraszam forumowiczów z powodu nagłej choroby nie będą mógł przyjechać myślę że osoby które przyjadą poradzą sobie pozdrawiam

Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka

I jak tam było?
Wrzucicie jakieś fotki?

W sumie to chyba nic nie było.

Uuuu, przeoczyłem temat - i z tego co widzę to niestety nie tylko ja...

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

Jeżeli bedą chętni to może we wrześniu coś sie pomyśli teraz sezon ogórkowy to z frekwencja mogło by być słabo pozdrawiam

Ostatnio faktycznie z tym czasem jest kiepsko, ciągle jakieś wyjazdy a i alfy w "małej przebudowie"

Ale jak tak się będziecie zbierać to mi clar całkiem zejdzie zanim się spotkamy :sarcastic:

Spot trasami 46. Rajdu Świdnickiego

U nas 156 gta dostaje nowy lakier, 147 gta dostała parę nowych gadżerów a gtv w kolejce nową pompę paliwa, większe wtryski i turbo. Myślę że do września damy radę

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót